1.jpg

 

آینه جم ؛ مشاور عالی معاون وزیر سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ایران رتبه چهارم تولید عسل را در جهان دارد هر چند به دلیل شرایط تحریم، صادرات ایران در این بخش کاهش یافته است.


به گزارش ر آینه جم؛ غلامحسین طهماسبی در پنجمین جشنواره استانی عسل کنار در جم با بیان اینکه ایران 7 میلیون و 200 کندوی عسل از مجموع 90  میلیون کندوی عسل جهان را در اختیار دارد افزود: از این حیث، ایران پس از کشورهای ترکیه، هند و چین رتبه چهارم جهان را داراست و با برنامه ریزی های انجام شده، انتظار داریم این رتبه ارتقا یابد.
وی اضافه کرد: طبق آمارهای جهانی در سال 2017، میزان تولید عسل جهان، یک میلیون و 60 هزار تن در سال است که سهم ایران 69 هزار تن است و هم اکنون این رقم در ایران به 88 هزار تن رسیده است.
طهماسبی با اشاره به شیوع بیماری هایی چون دیابت، مشکلات کبدی و افسردگی در ایران و جهان اظهار داشت: استان بوشهر رتبه دوم دیابت در کشور را داراست و اصلاح سبک زندگی و افزایش تحرک می تواند به کاهش این آسیب ها کمک شایانی کند.مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی: عسل کنار یکی از مرغوب ترین عسل های جهان است/ رتبه چهارم ایران در تولید عسل جهان
وی یکی از راه های مهم در کاهش بیماری های خاص مثل دیابت و کبد را تغذیه سالم عنوان کرد و افزود: یکی از مواد غذایی سالم، عسل است که با دارا بودن ویژگی های شفابخشی نقش مهمی در سلامت جامعه دارد.
مشاور عالی معاون وزیر سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی عسل کنار را یکی از عسل های باکیفیت جهان توصیف کرد و گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده عسل کنار از لحاظ کیفی، ویژگی هایی مشابه مرغوب ترین عسل جهان را داراست و قطعا با تحقیقات بیشتری که در حال انجام است، ویژگی های شفابخشی این نوع عسل، بیشتر شناخته خواهد شد.
طهماسبی اولین سرطان در مردان را سرطان گوارش دانست و افزود: یکی از درمان های مهم برای این بیماری، عسل کنار کوچک است که در شهرستان جم و جنوب کشور به وفور یافت می شود.
وی با اشاره به کاهش صادرات عسل ایران طی یک سال اخیر به علت تحریم ها اظهار داشت: بر خلاف بسیاری از مواد غذایی سالم، سرانه مصرف عسل در ایران در شرایط مطلوبی است و امیدواریم این ماده غذایی نقش بیشتری را در سفره های خانوارها ایفا کند.

معاون استاندار: تولید عسل در بوشهر، دو برابر شده/ حضور نماینده زنبورداران در اتاق بازرگانی

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: توسعه صنعت زنبورداری در استان بوشهر با شتاب خوبی همراه شده و  تولید عسل استان از سال 97 تا 98 رشد دو برابری را نشان می دهد.
سعید زرین فر در پنجمین جشنواره استانی عسل کنار در جم اظهار داشت: توسعه زنبورداری در استان بوشهر اگر چه دیر شروع شد اما سرعت شتابانی را نشان می دهد و انتظار داریم در این عرصه جهش بسیار بیشتری را شاهد باشیم.
وی با تقدیر از میزبانی شهرستان جم در جشنواره عسل استان بوشهر افزود: عسل کنار یکی از فراورده های با کیفیت و مرغوب استان است که لازم است با تحقیق و پژوهش بیشتر، زمینه حضور بیشتر این فراورده در بازارهای کشور و دنیا فراهم شود.
زرین فر با اشاره به رشد دو برابری تولید عسل در استان بوشهر طی یک سال گذشته تصریح کرد: این در حالی است که تعداد زنبورداران استان طی یک سال گذشته، افزایش 20 درصدی داشته و نشان می دهد زنبورداران استان به صورت حرفه ای تر این صنعت را دنبال می کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر از بررسی شرایط ارتقای صنعت زنبورداری در اولین کارگروه اقتصادی استان خبر داد و گفت: ضمن پیگیری مشکلات این بخش در حوزه های مختلف چون بازاریابی، بیمه و تامین دارو و اقلام مورد نیاز، شرایط را برای حضور نماینده زنبورداران در اتاق بازرگانی استان فراهم می کنیم.

فرماندار جم: جم در عرصه زنبورداری پیشرو است/ تولید سالانه 230 تن عسل در جم

فرماندار جم گفت: 70 زنبوردار جم سالانه 230 تن عسل تولید می کنند که از این لحاظ در رتبه شهرستان های پیشرو  کشور قرار داریم.
  محمد حسینی در پنجمین جشنواره استانی عسل کنار در جم با تقدیر از تلاش های صورت گرفته در بخش زنبورداری اظهار داشت: شهرستان جم دارای 75 هزار نفر جمعیت است که 12.5 درصد از این جمعیت در بخش کشاورزی فعال هستند.
وی با اشاره به موفقیت زنبورداران جم در تولید عسل کشور و کسب عناوین برتر توسط زنبورداران جم تصریح کرد: خوشبختانه صندوق کارآفرینی امید در بخش زنبورداری، عملکرد موفقی داشته و توانسته با اعطای تسهیلات ارزان قیمت، به جهش تولید در این بخش کمک کند.
حسینی از فعالیت بیش از 70 زنبوردار در جم خبر داد و افزود: سالانه به طور متوسط 230 تن عسل در جم تولید و فراوری می شود که اشتغال 200 نفر را به همراه داشته است.
نماینده عالی دولت در شهرستان جم به مهم ترین مشکلات زنبورداران جم اشاره کرد و گفت: پرداخت تسهیلات ارزان برای تحقیق و توسعه زنبورداری، تامین داروهای مورد نیاز و کمیاب زنبورداری، تامین شکر، بازاریابی، بیمه زنبورداران و راه اندازی آزمایشگاه کنترل کیفیت عسل از مهم ترین مطالبات بخش زنبورداری جم است که امیدوارم با نگاه ویژه دولت و حمایت صنوق کارآفرینی امید و جهاد کشاورزی شاهد رفع این دغدغه ها باشیم.
حسینی ثبت عسل کنار استان بوشهر را یکی از مهم ترین دستاوردهای زنبورداران دانست و خاطر نشان کرد: شتاب توسعه حرفه زنبورداری در شهرستان جم بسیار مطلوب است و انتظار داریم با افزایش حمایت ها از این بخش، شاهد رونق هر چه بیشتر زنبورداری باشیم.

در این آیین از گواهی ثبت ملی عسل کنار استان بوشهر رونمایی شد.

 

 

 

[کد خبر:AJ30074]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب