سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در زمان اجرای برنامه سلامت نوروزی حدود 600 پروژه کلرسنجی از آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی شهرستان دیّر انجام شده است .


photo_2018-04-08_10-31-37.jpg

به کزارش آینه جم احمد آخوندی در نشست هفتگی طرح تحول سلامت گفت: با تلاش‌های همکاران زحمتکش بهداشت محیط و نظارت‌های مستمر این عزیزان و همچنین همکاریهای صمیمانه ادارات صنعت معدن تجارت ، دایره اماکن نیروی انتظامی ، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف ، خوشبختانه موردی از طغیان بیماری منتقله از آب و  غذا در شهرستان دیر در طول تعطیلات نوروز رخ نداده است .
وی در ادامه اظهار داشت: یکی از اقدامات کارشناسان بهداشت محیط در راستای نظارت بر آب آشامیدنی، سنجش میزان کلر آزاد باقیمانده در آب آشامیدنی و تطابق آن با استانداردهای ملی به شمار می رود.
همچنین ایشان  افزود: اضافه کردن کلر به عنوان یک ماده گندزدا در آب آشامیدنی به منظور اطمینان از کیفیت آب، عدم وجود عوامل بیماریزا و پیشگیری از بروز آلودگی‌های ثانویه ضروری و مورد تاکید است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در زمان اجرای برنامه سلامت نوروزی 590 پروژه کلرسنجی از شبکه های تامین و توزیع آب آشامیدنی در شهرستان دیّر به عمل آمده است که از این تعداد 58 مورد نامطلوب شناسایی و گزارش آن به مسئولین مربوطه ارسال شد.
وی گفت: در همین مدت 108 مورد نمونه برداری میکروبی آب و 46 مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شده است که تمامی نمونه‌ها مطلوب گزارش شده است .
آخوندی در خصوص کشف و انهدام مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در ایام نوروز تصریح کرد : تیم‌های بازرسی در ایام نوروز مقدار 230 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و معدوم کرده و در این مدت با 12 دستفروش دوره گرد برخورد قانونی صورت گرفت .

[کد خبر:AJ24395]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم

کانال تلگرامی پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم