اینه جم - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بوشهر گفت: گوشت مرغ به قیمت هر کیلوگرم ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان در استان بوشهر در مراکز گوناگون استان توزیع می‌شود.

به گزارش آینه جم به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، سعید زرین‌فر با اشاره به اینکه استان بوشهر دارای ۲۰۰ واحد مرغ‌داری است اظهار داشت: میزان تولید گوشت از این مرغ‌داری‌ها بیش از نیاز است ولی به سبب اینکه  توزیع گوشت به صورت شبکه‌ای انجام می‌شود بخشی از تولید استان به استان‌های دیگر تعلق دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بوشهر از جوجه‌ریزی در مرغ‌داری‌ها خبر داد و بیان کرد: بیش از ۲.۲ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغ‌داری‌ها انجام شده که  اواخر اسفند تولیدات آنها وارد بازار می‌شود.

وی از توزیع نهاده‌های موردنیاز مرغ‌داری‌ها و دامداری‌ها خبر داد  و گفت: با تاکید استاندار بوشهر سهمیه گوشت مرغ گرم استان بوشهر براساس قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار افزایش یافته است.

زرین‌فر تصریح کرد: بر اساس تصمیم ستاد تنطیم بازار گوشت مرغ  به قیمت هر کیلوگرم ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان در استان بوشهر در مراکز گوناگون استان توزیع می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بوشهر با تاکید بر نظارت بیشتر بر قیمت کالا و محصولات دامی و کشاورزی مورد نیاز مردم افزود: برخورد با متخلفان صنفی در اولویت برنامه‌ها قرار دارد و در این راستا گشت‌های نظارتی افزایش یافته است.

[کد خبر:AJ27518]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب