آینه جم ؛اگر از اون دسته آدم ها هستيد که خيلي دلتون ميخواد براي يه شب يلداي به ياد موندني تدارک ببينيد اما متاسفانه هیچ ایده ای نداريد، اصلا نگران نباشید. در این مقاله چند پيشنهاد جذاب و راحت براي شما داريم!
به گزارش آینه جم ؛اگر از اون دسته آدم ها هستيد که خيلي دلتون ميخواد براي يه شب يلداي به ياد موندني تدارک ببينيد اما متاسفانه هیچ ایده ای نداريد، اصلا نگران نباشید. در این مقاله چند پيشنهاد جذاب و راحت براي شما داريم! شما هم ميتونيد يه سفره ي رنگي با ترکيبات انار و هندوانه و لبو، با استفاده از زمان کم داشته باشيد!
1. هندوانه
یکی از راه های تزئین این میوهی خوشمزه فرم دادن به پوست آن به شکل هایی مثل سبد، کوسه و یا حیوانات دیگر و پر کردن آن با میوه هایی نظیر: انگور، سیب، آناناس،توت فرنگی، کیوی و ... است. در زیر به چند مورد اشاره میکنیم.
همچنین میتونید داخل هندوانه را با آب میوه های طبیعی پر کنید و با گذاشتن ملاقهای در آن وظیفهی سرو کردن نوشیدنی رو به مهمان ها واگذار کنید.
نکته:
تهیه فراستینگ: 3 پیمانه پودر قند و 200 گرم کره رو در کاسه همزن بریزید و با سرعت پایین حدود 1 دقیقه ترکیب کنید. سرعت رو بالا ببرید و حدود 2 دقیقه دیگر بزنید تا کمرنگ و پفی بشه. سپس 450 گرم پنیر خامه ای رو قاشق قاشق در چند قسمت اضافه کنید و هم بزنید. بهتره بین هر قسمت چند ثانیه هم بزنید تا بافت نرم و یکدست تری بشه. زمانی که تمام پنیر خامه ای رو اضافه کردید حدود 1 دقیقه دیگر هم مخلوط کنید. سپس چهار قاشق غذاخوری آب میوهی طبیعی (انار یا هندوانه) به فراستینگ کیک اضافه کنید. مایه رو خوب هم بزنید تا یکدست بشه سپس اونو تا زمانی که خودشو بگیره و کمی سفت بشه داخل یخچال قرار دهید.
تهیه یخمک هندوانه: تیکه های هندوانه رو داخل میکسر بریزید و خوب میکس کنید. بعد از صافی ردش کنید و داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت فریز کنید.
2. انار:
میتونید داخل قالب های یختون دونه های انار و یا گل بریزید و یا آب میوه های مختلف رو داخل قالب بریزید و اجازه بدید یخ بزنن.
3. لبو:
لبوی خام رو میتونید حلقه حلقه کنید و اون رو داخل میوه خشک کن یا فر یا روبروی نور خورشید بگذارید و همراه آجیل سرو کرد.
یکی دیگه از راه های استفاه از لبو در سفره های یلداییتون، درست کردن لبو پلو است. در این قسمت طرز تهیه لبو پلو به سبک هندی رو به شما آموزش میدیم .
مواد لازم:
1. لبو ها رو بشویید و پوست بکنید سپس آنها را بپزید. زمانی که لبوها پختند آنها رو رنده کنید و کنار بذارید.
2. پیاز ها را ریز خرد کنید.
3. برنج را بشویید و به مدت نیم ساعت بخیسانید. سپس با دو فنجان آب آنها را بپزید. زمانی که برنج پخت آن را داخل بشقاب ریخته و اجازه دهید که سرد شود. مقداری کره روی آن بریزید و با چنگال دانه های برنج رو از هم جدا کنید.
4. درون یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و برگ های کاری و پیاز و چیلی را به آن اضافه کنید و تا زمان طلایی شدن پیازها به تفت دادن آن ادامه دهید. سپس لبوهای رنده شده و نمک را به آن اضافه کنید و چند دقیقه آنها را تفت دهید
5. حالا برنج را به سبزیجات اضافه کنید و ماهیتابه را از روی شعله بردارید.
نوش جان!
[کد خبر:AJ26771]
یکی از راه های تزئین این میوهی خوشمزه فرم دادن به پوست آن به شکل هایی مثل سبد، کوسه و یا حیوانات دیگر و پر کردن آن با میوه هایی نظیر: انگور، سیب، آناناس،توت فرنگی، کیوی و ... است. در زیر به چند مورد اشاره میکنیم.
همچنین میتونید داخل هندوانه را با آب میوه های طبیعی پر کنید و با گذاشتن ملاقهای در آن وظیفهی سرو کردن نوشیدنی رو به مهمان ها واگذار کنید.
البته که این میوهی خوشمزه دردسرهای خودش رو هم برای خوردن داره. که با نحوهی قاچ کردن زیر، این مشکل هم برطرف میشه.
نوع دیگه ای از سرو کردن هندوانه استفاده از سیخ های چوبیه. هندوانه ها رو با قالب های طرح دار برش بزنید و اونها رو با قطعه های کوچک میوه های دیگه سرو کنید. فقط توجه داشته باشید هندوانه حتما سرد باشه وگرنه له میشن.
همچنین میتونید تیکه های مکعبی هندوانه رو داخل شکلات آب شده بزنید و اونارو تو یخچال قرر بدید تا شکلات خودشو بگیره. برای تزئینش هم از مغز پسته یا پودر نارگیل و یا ترافل استفاده کنید.
اگر هندوانه رو به صورت دایره برش بدهید، با استفاده از فراستینگ و دیگر میوه ها مثل: انگور، آناناس، بلوبری، کیوی، شاتوت و توت فرنگی و پنیر فتا میتونید پیتزا یا کیک هندوانه ای داشته باشید.
در زیر یک نوع دیگه از کیک هندوانه ای رو با استفاده از طالبی و فراستینگ میبینید، که میتونید این کیک خوشمزه رو با پسته و بلوبری یا انگور تزئین کنید.
علاوه بر هندوانه میتونید داخل میوه هایی مثل پرتقال، کیوی و آناناس رو خالی کنید و از اونها به عنوان قالب ژله استفاده کنید. فقط یادتون باشه برای برش دادن این ژله ها از چاقوی تیزی که داخل آب سرد گذاشتید استفاده کنید و بعد از هر بار برش چاقو رو داخل آب بزنید و خوب تمیز کنید.
برای درست کردن کاسه های شکلاتی هم میتونید از روش زیر استفاده کنید و به دلخواه داخل شکلات آب شده رنگ غذای سبز بریزید و اونو با یخمک هندوانه پر کنید و اونو با چیپس های شکلاتی تزئین کنید.
در آخر میتونید سالاد شیرازیتونو به شکل هندوانه تزئین کنید.
نکته:
تهیه فراستینگ: 3 پیمانه پودر قند و 200 گرم کره رو در کاسه همزن بریزید و با سرعت پایین حدود 1 دقیقه ترکیب کنید. سرعت رو بالا ببرید و حدود 2 دقیقه دیگر بزنید تا کمرنگ و پفی بشه. سپس 450 گرم پنیر خامه ای رو قاشق قاشق در چند قسمت اضافه کنید و هم بزنید. بهتره بین هر قسمت چند ثانیه هم بزنید تا بافت نرم و یکدست تری بشه. زمانی که تمام پنیر خامه ای رو اضافه کردید حدود 1 دقیقه دیگر هم مخلوط کنید. سپس چهار قاشق غذاخوری آب میوهی طبیعی (انار یا هندوانه) به فراستینگ کیک اضافه کنید. مایه رو خوب هم بزنید تا یکدست بشه سپس اونو تا زمانی که خودشو بگیره و کمی سفت بشه داخل یخچال قرار دهید.
تهیه یخمک هندوانه: تیکه های هندوانه رو داخل میکسر بریزید و خوب میکس کنید. بعد از صافی ردش کنید و داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت فریز کنید.
2. انار:
میتونید داخل قالب های یختون دونه های انار و یا گل بریزید و یا آب میوه های مختلف رو داخل قالب بریزید و اجازه بدید یخ بزنن.
همچنین میتونید انار رو پوست بگیرید و تیکه هاش رو با سیخ چوبی داخل سبد میوه هاتون بگذارید.
استفاده از میوه های خالی شده به عنوان ظرف مخصوص انار هم ایدهای کم دردسر است.
همچنین میتونید شکلات آب شده رو داخل قالب بریزید و دونه های انار رو به اون اضافه کنید و اجازه دهید تا سرد شه.
یکی از سخت ترین قسمت های خوردن انار دون کردن اون هست. در ویدئو زیر به شما راحت ترین روش سرو انار رو یاد میدیم.
3. لبو:
لبوی خام رو میتونید حلقه حلقه کنید و اون رو داخل میوه خشک کن یا فر یا روبروی نور خورشید بگذارید و همراه آجیل سرو کرد.
یکی دیگه از راه های استفاه از لبو در سفره های یلداییتون، درست کردن لبو پلو است. در این قسمت طرز تهیه لبو پلو به سبک هندی رو به شما آموزش میدیم .
مواد لازم:
- برنج: 1 فنجان
لبو: 2 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
چیلی سبز: 2 عدد
شوید: 1 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
برگ کاری: به مقدار لازم
1. لبو ها رو بشویید و پوست بکنید سپس آنها را بپزید. زمانی که لبوها پختند آنها رو رنده کنید و کنار بذارید.
2. پیاز ها را ریز خرد کنید.
3. برنج را بشویید و به مدت نیم ساعت بخیسانید. سپس با دو فنجان آب آنها را بپزید. زمانی که برنج پخت آن را داخل بشقاب ریخته و اجازه دهید که سرد شود. مقداری کره روی آن بریزید و با چنگال دانه های برنج رو از هم جدا کنید.
4. درون یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و برگ های کاری و پیاز و چیلی را به آن اضافه کنید و تا زمان طلایی شدن پیازها به تفت دادن آن ادامه دهید. سپس لبوهای رنده شده و نمک را به آن اضافه کنید و چند دقیقه آنها را تفت دهید
5. حالا برنج را به سبزیجات اضافه کنید و ماهیتابه را از روی شعله بردارید.
نوش جان!