000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000not55ojavanha.jpg

 

آینه جم-هر از گاهی فيش هاي حقوقی برخی مسئولان و مدیران ادارات‌ و دستگاه های دولتی و خصوصی در رسانه ها منتشر مي شود و توجه  بیشتر به این فیش‌ها کنایه از حقوق هاي بالای برخي مدیران در شرکت‌ها و ادارات است. 
 
فيش هاي حقوقی مدیران پتروشیمی پردیس هم این روزها در شبکه های اجتماعی و رسانه‌ها به صورت گسترده منتشر شد و گفتمان های مختلفي پیرامون فیش‌ها منتشر شد.
 
این فیش‌ها ابتدا از اکانت های جعلی و بی هویت منتشر و سپس در رسانه ها و شبکه های اجتماعی نشر پیدا کرد. 
 
بعد از انتشار این فیش‌ها در شبکه های اجتماعی یکی از کاربران نوشت ؛ حقوق صد یا دویست میلیون حق ایشان است چرا بقیه جامعه‌ با توجه به وضعیت جامعه‌ و تورم‌ افزایش نداشته اند که‌ حالا حقوق اين چنينی نجومی شود.
 
پیرامون فيش هاي حقوقی پردیس ذکر چند نکته مرور می شود گرچه برخی فیش‌های منتشر شده در فضای مجازی جعلی است و مربوط به پرديس نیست. 
 
۱- حقوق هاي صد یا دویست میلیون تومانی مدیران در شرکت‌های منطقه عسلویه امری طبيعي است و چرا پردیس چنين مورد توجه قرار گرفت در نکات بعدی بررسی می شود، اطلاعاتی در اختیار نگارنده این یادداشت قرار گرفته که در  یکی از پتروشیمی هاب منطقه پارس جنوبی بالای ۴۸ نفر در شش ماهه‌ ابتدایی امسال ، حقوق هاي بين ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلیون دریافت کردند .
۲- اگر در سال‌های قبل‌ حقوق کارگر و کارمند طبق قانون و برابر تورم افزایش یافته بود قطعا امروز بجاي اینکه حقوق کارگر و کارمند ۲۰ یا ۳۰ میلیون تومان باشد حقوقشان بالاي ۱۵۰ میلیون تومان بود.
 
۳- پیگیری نگارنده این سطور از افراد مطلع پیرامون بندهای فیش‌ها حاکیست تخلفی برای پرداخت در پردیس رخ نداده است ناگفته نماند پرديس از ارزآورترین و پردرآمدترین شرکت‌های ایران است و قطعآ به مدیرانش کارانه و پاداش ویژه می‌دهد تا با  انگیزه کامل در شرایط جنگ اقتصادی یاور کشور باشند با همین حال طبق پیگیریها هزینه نيروهای انسانی در پرديس ۳.۷ درصد کل هزینه ها است .
 
۴- حقوق ها و درآمدهای پایین بخش قابل توجهی از جامعه‌ سبب شده حقوق ۱۰۰ یا ۲۰۰ میلیونی مورد توجه قرار گیرد اما اگر مقایسه بین درآمدهای یک مدیر در شرکت‌های پتروشیمی ایران و کشورهای همسایه داشته باشيم حقوق مدیر پتروشیمی در ایران حتی ربع کشورهای حوزه خلیج فارس هم نیست .
 
۵-  کار کردن در عسلويه با آن حجم‌ آلایندگی و گرمای تابستان ،  شرایط خاصی دارد  و اگر مسائل انگیزشی کارکنان و مدیران ديده نشود قطعا بخشی از نخبگان و مدیران مجرب پتروشیمی به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند کما اینکه هم اکنون نيز شنیده می شود برخی نیروها مهاجرت کردند .
 
۶- برای بررسي فیش‌هاي حقوقی باید فرسودگی شغلی و تحلیل سلامت جسمانی کارکنان و مدیران نيز ديده شود .
 
۷- چرا فيش هاي حقوقی پردیس گسترده منتشر شد؛ تحليلی بر فضای مجازی حاکیست فرد يا افرادي با تغییر مديريتي در پتروشیمی پردیس موافق نبودند و با حاشیه سازی از طريق رسانه های مختلف خواستند به‌ اهداف خود برسند اهدافي که احتمالا براي ایشان محقق نخواهد شد و گرنه اين چنينی حقوق هاي در شرکت‌های منطقه عسلویه امری عادي و طبیعی است.
 
 
 
[کد خبر:AJ49490]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب