آینه جم- در پی زلزله های مکرر در شهرستان و ناترازی ها، ستاد فرماندهی مدیریت بحران جم به ریاست سرپرست فرمانداری تشکیل جلسه داد.
به گزارش اینه جم به نقل از روابط عمومی فرمانداری جم؛ مسعود تنگستانی در این نشست با تاکید بر لزومآمادگی همهی دستگاه های مدیریت بحران شهرستان جم برای مقابله با بحران های احتمالی گفت: حفظ انسجام و آمادگی نیروهای مدیریت بحران و سایر دستگاه های اجرایی در تمام طول سال ضرورت دارد و همواره باید پیشبینی های لازم برای حوادث طبیعی و غیرطبیعی را داشته باشند.
تنگستانی اضافه کرد: خوشبختانه وقوع زلزله های متعدد در شهرستان، خسارتی به همراه نداشته اما باید برای هر احتمالی آمادگی لازم وجود داشته باشد.
نماینده عالی دولت در شهرستان جم با اشاره به ناترازی ها در برق و آب شهرستان و مشکلاتی که در خاموشی های نوبتی برای مردم پیش می آید تصریح کرد: از مردم عزیز شهرستان بابت مشکل ناترازی برق عذرخواهی می کنم و امیدوارم با همراهی مردم و مسئولین بتوانیم بر این چالش فائق آییم.
وی وضعیت آب شهرستان را هشدار دهنده دانست و گفت: متاسفانه بارش های سال جاری بسیار پایین تر از حد انتظار بوده و طبیعتا بحران آب در ماه های آتی قابل پیشبینی است که از هم اکنون اقدامات جدی برای کاهش و مدیریت بحران در دستور کار قرار گرفته است.
تنگستانی از همراهی ویژه معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تقدیر کرد و افزود: با نگاه ویژه ای که استاندار محترم و معاون محترم عمرانی به چالش های شهرستان دارند انتظار داریم بخشی از مشکلات شهرستان در ماه های آتی رفع شود.
سرپرست فرمانداری جم مردم شهرستان جم را مردمی فرهیخته دانست و تصریح کرد: انتظار داریم مردم عزیز با رعایت الگوی مصرف و ترویج فرهنگ استفادهی بهینه از انرژی، خادمان خود در دولت وفاق را یاری کنند.
[کد خبر:AJ48979]