به گزارش آینه جم؛ دکتر شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، در سومین دوره رویداد «مردمی‌شو» با خوشامدگویی به میهمانان و نمایندگان گروه‌های جهادی، بر اهمیت و جایگاه بی‌بدیل مردم در پیشبرد اهداف اجتماعی و توسعه‌ای منطقه و کشور تأکید کرد.

 

وی با اشاره به نام این رویداد اظهار داشت: انتخاب عنوان «مردمی‌شو» بی‌دلیل نیست؛ هرجا دو کلیدواژه «مردم» و «خدمت» در کنار یکدیگر قرار گیرند، بی‌تردید عنایت الهی نیز شامل آن حرکت خواهد شد.

 

مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد با بیان اینکه هدف این گردهمایی تقویت هم‌افزایی و همکاری میان گروه‌های مردمی است، افزود: امروز گرد هم آمده‌ایم تا با تعامل و همفکری، اتفاقات تازه و ارزشمندی را برای مردم رقم بزنیم؛ مردمی که به فرموده امام خمینی(ره)، ولی‌نعمتان ما هستند.

 

وی با تأکید بر نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در شناسایی و به‌کارگیری نیروهای مؤمن و توانمند تصریح کرد: هدف ما شکل‌گیری مجموعه‌ای منسجم و سازمان‌یافته است که مسیر رشد و توسعه ایران اسلامی را با اتکا به ظرفیت‌های مردمی دنبال کند.

 

دکتر شیخان ادامه داد: هرگاه مردم یک جامعه مسئله‌ای را به‌درستی بشناسند و باور و عزم درونی برای حل آن داشته باشند، زمینه تحقق اراده الهی فراهم می‌شود و گروه‌های جهادی در این مسیر نقش‌آفرینی مؤثری ایفا می‌کنند.

 

وی با اشاره به حضور گسترده جوانان و گروه‌های جهادی در این رویداد اظهار داشت: روند گسترش و تقویت این گروه‌ها امیدآفرین است و انتظار می‌رود با افزایش روزافزون نیروهای مؤثر و دغدغه‌مند، بستر توسعه و پیشرفت منطقه بیش از پیش فراهم شود.

 

مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت «هجرت» به‌عنوان اقدامی راهبردی در فعالیت‌های جهادی تأکید کرد و گفت: اگرچه گروه‌های جهادی به محیط پیرامونی خود خدمت می‌کنند، اما برای تحقق سازندگی گسترده‌تر و دستیابی به دستاوردهای بزرگ‌تر، لازم است با حضور در مناطق دیگر و ورود به

 عرصه‌های جدید، دامنه اثرگذاری خود را توسعه دهند.

 

وی همچنین بر ضرورت ثبت و مستندسازی اقدامات گروه‌های جهادی تأکید کرد و افزود: هر منطقه‌ای که قرار است آباد شود، با دستان مردم همان منطقه آباد خواهد شد و وظیفه ما تسهیل و حمایت از این روند و تمرکز بر حل مسائل اساسی است.

 

دکتر شیخان با بیان اینکه صنعت برای ایفای نقش خود در تراز انقلاب اسلامی باید خدمتگزار مردم و جامعه پیرامونی باشد، از شرکت‌های فعال در مناطق مختلف خواست نگاه ویژه‌ای به ظرفیت گروه‌های جهادی داشته باشند و زمینه تعامل و همکاری مؤثر با آنان را فراهم کنند.

 

وی در پایان اعلام کرد: ۳۰ گروه جهادی در مرحله پایانی این رویداد مردمی حضور دارند و امیدوارم در برنامه های آتی تعداد و گستره فعالیت های جهادی بیشتر شود تا مشارکت صنعت و جهاد مردمی در مسیر توسعه محلی تقویت و نهادینه شود.

 

گفتنی است سومین دوره رویداد «مردمی‌شو ۳» در استان بوشهر، با هدف شناسایی و ارائه راهکارهای عملی برای حل مسائل و مشکلات منطقه، به میزبانی و حمایت شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد برگزار شد.

IMG_5612-768x431.jpeg

IMG_5614-768x431.jpeg

IMG_5611-768x578.jpeg

IMG_5613.jpeg

 

 

 

[کد خبر:AJ52865]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب