جدیدترین ها از استان بوشهر

ویژه ها

مدیر عامل شرکت بهداشت ، ایمنی و محیط زیست پتروشیمی های عسلویه: آتش نشانان قهرمان نجات بخش صنایع هستند

      به گزارش آینه جم به نقل از روابط عمومی شرکت بهداشت ، ایمنی و محیط زیست...

انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه جنوب استان؛ فرصتها و چالشها

    آینه جم- محمد جوهری: زمزمه هايش از گوشه  كنار به خوبي شنيده مي شود، وجودش...

تطبیق نظام مسولیت اجتماعی ایالات متحده آمریکا و اسلام با وضعیت فعلی

    آینه جم-  دکتر احمد حیدری  امروزه در همه جای دنیا برنامه های مرتبط با...

پارس جم صفر- مس شهربابک ۳/تیم قعرنشین، داد یک شهر را درآورد/شعار تماشاگران عليه روانخواه(+عکس )

      آینه جم-پارس جنوبی جم در خانه خودش با سه گل مغلوب مس شهر بابک شد.  

انتصاب یک بومی در مديريت منابع انسانی سازمان منطقه ویژه پارس جنوبي

    آینه جم-؛با حکم سخاوت اسدی ؛ سید محمد موسوی از مدیران بومی بعنوان مدیر...

از تورم آماری تا تورم بازاری!/ مرکز آمار: تورم بوشهر در رتبه 30 کشور قرار دارد +نمودار

  آینه جم: اگرچه اغلب بوشهری ها احساس شان می گوید نرخ کالا و خدمات در این استان...

عملکرد شهریورماه و نیم سال مالی ۱۴۰۲ ⁧‫پتروشیمی پارس⁩

      آینه جم-عملکرد شهریورماه و نیم سال مالی ۱۴۰۲ ⁧‫پتروشیمی پارس⁩ :   *...

ماجرای مسدود شدن کارت ملی برخی شهروندان چیست؟

      آینه جم: ممکن است اشخاص با مراجعه به بانک، ادارات، دفاتر اسناد رسمی،...

رئیس دادگستری استان:از دی‌ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون ، هشتاد هزار میلیارد ریال حق آلایندگی به بوشهر پرداخت نشده است

    آینه جم- رئیس کل دادگستری استان بوشهر گفت: از دی‌ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون حق...

قتل پرسنل نیروی انتظامی بوشهر توسط افاغنه(+جزئیات )

      آینه جم: شهروند بوشهری بر اثر ضرب و جرح چند تبعه افغان به قتل رسید. به...

جاده جم فیروزآباد همچنان قربانی می گیرد/یک کشته و ۹ زخمی در سانحه تصادف محور جم-فیروزآباد

    آینه جم-تصادف دو پراید و یک تریلر در محور جم-فیروزآباد، یک کشته و ۹ زخمی...

نایب رئیس شورای شهرستان کنگان:اولویت اول شهر کنگان، دوم شیرینو و سیراف بهترین جانمایی برای بیمارستان کنگان

    آینه جم- نایب رئیس شورای شهرستان کنگان در خصوص جانمایی بیمارستان جدید...

درمانگاه بی پزشک جم؛ مدیر کل دادگستری و دادستان لطفا ورود کنید

      آینه جم- نوبت پزشک عمومی ساعت ده صبح تمام می شود ، ده ها بیمار فرصت...

10 پیشنهاد به پدر و مادرهایی که فرزند دانش آموز دارند

  آینه جم- جعفر محمدی: با آغاز سال تحصیلی، بی مناسبت نیست بدون هیچ مقدمه ای، چند...

چند نکته در ماجرای مصاحبه استخدامی صدف عسلویه در ماهشهر! از این صدف، مروارید در نمی آید!

    آینه جم-  مدیر عامل شرکت پتروشیمی صدف مرداد ماه سال جاری از جذب ۲۴۰ نفر...

جذب نیروهای غیربومی در پتروشیمی صدف عسلویه

    آینه جم- فرماندار عسلویه با انتقاد از جذب نیروهای غیربومی در پتروشیمی صدف...

توسط شرکت آریاساسول؛همزمان با هفته دفاع مقدس آیین تجلیل از خانواده شهدای عسلویه برگزار شد+تصاویر

    آینه جم- مدیرعامل شرکت پلیمر آریاساسول با تأکید بر الزام زنده نگهداشتن یاد...

000004154717.jpg

 

 

آینه جم: ۱۵ سال از زمان آغاز پروژه راه‌آهن بوشهر- شیراز می‌گذرد ولی این پروژه هنوز در پیشرفت فیزیکی حدود ۱۰ درصد گیر کرده و به نظر می‌رسد بدون اختصاص اعتبارات مورد نیاز، نباید فعلاً انتظار تکمیل آن را داشت.

دولت‌های مختلف وعده تکمیل این پروژه را داده‌اند ولی هنوز به ثمر ننشسته است. در سفر سال گذشته رئیس جمهور و هیئت دولت به استان بوشهر، باز هم وعده تکمیل این پروژه از سوی دولت داده شد ولی هنوز خبری از تحقق مصوبات نیست.

یکی از مهمترین راهکارهای ارائه شده برای تأمین مالی این پروژه مهم و اثرگذار، تهاتر نفت است که در سفر دولت به استان‌های بوشهر و فارس نیز مصوب شده است و ۲۰۰ میلیون دلار برای استان بوشهر و ۲۰۰ میلیون دلار برای استان فارس تصویب شد.

تحقق تهاتر نفت اگرچه همه نیازهای مالی پروژه راه‌آهن بوشهر- شیراز را تأمین نخواهد کرد ولی می‌تواند نقش مؤثری در سرعت بخشیدن به این پروژه داشته باشد.

اتصال بوشهر به راه‌آهن سراسری برای کل کشور منفعت دارد و می‌تواند زمینه‌ساز توسعه صادرات و واردات از بندر بوشهر باشد و همچنین مسیر راه‌آهن سراسری کشور را اقتصادی‌تر کند.

تکمیل راه آهن بوشهر - شیراز ضروری است

نماینده مردم بوشهر، دیلم و گناوه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اتصال استان بوشهر به خط ریل سراسری یک خواسته بحق و قدیمی است که تلاش ویژه‌ای در این راستا داریم.

عبدالکریم جمیری به پیگیری‌های مستمر در این زمینه اشاره کرد و ادامه داد: تلاش داریم که با استفاده مناسب از همه ظرفیت‌ها زمینه را برای تکمیل پروژه و سرعت‌بخشیدن به آن فراهم سازیم.

وی با اشاره به دیدار خود با جواد اوجی وزیر نفت خاطرنشان کرد: یکی از محورهای نشست بحث و بررسی با جواد اوجی وزیر نفت تکمیل پروژه مهم راه آهن بوشهر به شیراز بود.

نماینده مردم بوشهر، دیلم و گناوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در این نشست مطالعات اولیه برای شناسایی و هماهنگی منبع تهاتر نفتی مورد تاکید قرار گرفت که امیدواریم به زودی آغاز شود.

روزنه‌های امید برای راه‌آهن بوشهر- شیراز/ تهاتر نفت فعال می‌شود

توافق اولیه برای تهاتر نفت

وی افزود: در سفر رئیس جمهور به بوشهر، بهره گیری از ظرفیت تهاتر نفتی برای تأمین اعتبار مورد نیاز آن وعده داد و به دنبال آن نشست‌هایی نیز برگزار شد اما به دلایلی این جلسه‌ها متوقف مانده است.

جمیری تاکید کرد: یکی از این دلایل لزوم شناسایی و هماهنگی منبعی بود که بتواند در این میدان حضور یابد و این اعتبار را تقبل کند که مجری طرح برای این اقدام اعلام آمادگی کرد تا بزودی مطالعات در این زمینه آغاز شود.

وی اضافه کرد: پس از آن با موافقتی که وزارت نفت در این ارتباط خواهد داشت و مقدماتی که در نشست روزهای گذشته با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه فراهم شد، فرایند اجرایی این پروژه حیاتی ادامه می‌یابد.

نماینده مردم بوشهر، دیلم و گناوه در مجلس شورای اسلامی گفت: این نشست‌ها برای حل مساله تأمین اعتبار پروژه راه آهن بوشهر بسیار مهم بود تا بتوانیم این مساله را حل شده ببینیم.

پروژه راه‌آهن بوشهر – شیراز در دولت نهم کلید خورد اما چنان کند پیش رفت که انتظار برای تکمیل آن حالا ۱۴ ساله شده و با این همه پیشرفت فیزیکی کمی را تجربه کرده است.

راه‌آهن شیراز - بوشهر دارای ۴۵۰ کیلومتر طول است که در ۱۱ قطعه تعریف شده است و طی سال‌های گذشته به خاطر عدم تخصیص اعتبارات مورد نیاز روند کندی داشته است.

از این ۱۱ قطعه، دو قطعه از سمت شیراز به طول ۱۰۰ کیلومتر، ۵۰ درصد در زیرسازی پیشرفت فیزیکی دارد و از سمت بوشهر نیز قطعه ۱۱ که به بوشهر متصل می‌شود، به طول ۴۰ کیلومتر حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دو قطعه سخت این مسیر ریلی در استان بوشهر به طول ۲۵ کیلومتر قرار دارد. در این قطعه مسیر ۵.۵ کیلومتر پل و تونل وجود دارد و مسیر شرایط توپوگرافی بسیار سختی را دارد.

این قطعه از پروژه، ۱۰ تونل و ۹ دستگاه پل خاص دارد که موجب شده است که این ۲۵ کیلومتر از اهمیت خاصی برخوردار باشد.

[کد خبر:AJ39236]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه