جدیدترین ها از استان بوشهر

ویژه ها

ثبت نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش آغاز شد/ اعلام‌ سهیمه شهرستان ها

    آینه جم-مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش از آغاز ثبت نام آزمون استخدامی...

استخدامی جدید اعلام شد/ 3420 نفر در وزارت نفت جذب می شوند+ جزئیات

    آینه جم؛مدیر کل آموزش، برنامه‌ریزی نیروی انسانی و تحول اداری وزارت نفت...

جزئیات آزمون استخدامی وزارت نفت / برگزاری آزمون اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲

      آینه جم/ وزارت نفت: روز جمعه ۱۴۰۲/۰۲/۲۹ با هماهنگي و مکاتبه رسمی با...

آزمون استخدامی ۴ پتروشیمی عسلویه+ دفترچه آزمون استخدامی و جزئیات

      آینهجم: شرکت‌های پتروشیمی آپادانا، پارس، مبین و هنگام واقع در...

بی‌توجهی به محیط زیست در استان بوشهر/ فلرها می‌سوزند و می‌سوزانند

    آینه جم  - علی اکبر قیصری: از ۱۷ تا ۲۳ خرداد ماه به عنوان هفته محیط زیست...

آینده را جدی بگیریم

    آینه جم ؛ امید جهانشاهی- امارات متحده عربی اخیراً موزه آینده را افتتاح...

آگهی استخدام دستگاه های اجرایی ( +لینک ثبت نام و دانلود دفترچه)

        آینه جم/  اطلاعيه‌ سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص...

بزرگ‌ترین روستای جنوب کشور درمانگاه ندارد!

  آینه جم- "شیرینو" در استان بوشهر بزرگ‌ترین روستای جنوب کشور محسوب می‌شود...

آغاز ثبت نام استخدامی پتروشیمی بوشهر +جزییات

    آینه جم: پتروشیمی بوشهر واقع در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی دفترچه...

کمپین پاییزه اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران با عنوان ارمغان پاییزی برای همه مشتریان

    آینه جم/ شرکت مخابرات ایران، کمپین پاییزه اینترنت پرسرعت خود را تحت عنوان...

تعطیلی ادارات در هفته آینده

      آینه جم؛   رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: اصل بر این است که...

جدیدترین خبرها از تولید و قیمت ۷ واکسن پیشتاز در زمینه کرونا

         آینه جم؛  بحران جهانی کرونا موجب شده دهها پروژه تولید واکسن...

هشت ماه تا شعار معیشت

  آینه جم: حسین دهقان زاده* در شرایطی که ۸ ماه به موعد انتخابات ریاست جمهوری سال...

در تمنای زندگی؛ اقبال ما كي مي رسد؟

        آینه جم؛  سجادبهزادي * قرن ۱۳ شمسی هم رو به پایان است.در این قرن...

ثبت نام آزمون استخدامی دانشگاههای علوم پزشکی از فردا

      آینه جم:  ثبت نام آزمون استخدامی دانشگاههای علوم پزشکی از ساعت ۹ صبح...

آگهي استخدام بانك تجارت/ مهلت ثبت نام تا دهم مرداد +جزئیات

      آینه جم:  آگهي استخدام بانك تجارت بانک تجارت با استعانت از خداوند...

 

IMG-20230320-WA0005.jpg

 

جدیدترین ها از ایران و جهان

آینه جم/شرکت بلژیکی تربیولنت (Turbulent) قصد دارد با استفاده از نیروگاه های برق‌آبی و کمک به افراد محلی در یادگیری نحوه نگهداری و استفاده از آنها، برق پاک و مقرون به صرفه را به مکان هایی دورافتاده برساند.

تیم طراحی استفاده از جریان های آب طبیعی را در پروژه خود مد نظر قرار داده و با بکارگیری یک ساختار منحنی، چرخش مداوم آب را ممکن می کند. با انجام این کار، انرژی شکل گرفته و ساکنان می توانند از آن به عنوان یک منبع نیرو برای روشن کردن لوازم خانگی خود و روشنایی جاده استفاده کنند.

توربین گردابی تربیولنت

شرکت تربیولنت مدعی است که با استفاده از این فناوری، ساکنان می توانند انرژی پاک را از رودخانه ها و کانال های آب برداشت کنند. توربین های میکرو-گرداب (micro-vortex) تربیولنت می توانند برق مورد نیاز جوامع، شهرها و روستاهایی با 50 تا 500 خانوار را تامین کرده و هر توربین حدود 120 هزار تا 560 هزار کیلووات ساعت نیرو در سال تولید می کند.

تربیولنت اطمینان می دهد که توربین های گردابی این شرکت در 24 ساعت شبانه روز، هفت روز هفته و تمام طول سال می توانند انرژی تولید کنند زیرا به جریان های طبیعی آب مانند رودخانه ها، کانال ها و سدها وابسته هستند. نیروگاه برق‌آبی با فرازه پایین نیز نیازی به هیچ مجوز آبی یا نصب ندارد، از این رو استفاده از این توربین های گردابی در هر زمان و هر مکانی ممکن است.

توربین های میکرو-گرداب تربیولنت از پیش مونتاژ شده ارائه می شوند، از این رو انتقال و نصب کیت در مکان مناسب ممکن است چندان دشوار نباشد. ساکنانی که وظیفه نظارت و تعمیر و نگهداری به آنها سپرده می شود نیز نیازی نیست به طور مداوم شرایط توربین ها را بررسی کنند زیرا آنها به نرم افزار نظارت مجهز هستند که امکان کنترل و جمع آوری اطلاعات درباره پیشرانه از هر مکانی و در هر زمانی را فراهم می کند.

طراحی شده برای تولید پیوسته انرژی

به گفته شرکت تربیولنت، به دلیل متناوب بودن تولید انرژی از منابعی مانند خورشید و باد، نیروی برق‌آبی یک گزینه جذاب و کارآمد برای تامین انرژی است.

توربین های گردابی با فراز پایین تربیولنت از جریان طبیعی آب استفاده می کنند و توربین ها برای تولید انرژی پیوسته، غیرمتمرکز، بدون سد، با نصب آسان، نیازمند تعمیر و نگهداری کم، بدون ایجاد مشکل جدی برای ماهی ها، با قابلیت کنترل از راه دور، بدون خطر سیل و با عمر عملیاتی طولانی طراحی شده اند.

تیم تربیولنت تا پیش از این توربین های میکرو-گرداب را در نقاط مختلف جهان از جمله ورسای در فرانسه، اوتپا در استونی، مدرسه سبز بالی در اندونزی، و مولینو کالیفرنیا دونیهو در شیلی نصب کرده اند. همچنین نصب این توربین های میکرو-گرداب در پاتاگونیا در شیلی، ییلان در تایوان، میندانائو در فیلیپین، دنور در انگلیس و جمهوری دمکراتیک کنگو در حال اجرا است.

[کد خبر:AJ40715]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه