0000000000000000000000000000000000025122418573943.jpg

 

آینه جم- مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با اشاره صدور هشدار سطح زرد هواشناسی به دلیل فعالیت سامانه بارشی در سطح استان و روی دریا گفت: این سامانه از اواخر وقت جمعه پنجم دی‌ماه وارد استان می‌شود و تا روز سه‌شنبه نهم دی‌ماه فعال خواهد بود.

 

به گزارش آینه جم؛ پیام مساعدی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: پیامد فعالیت این سامانه، بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق، وزش تندباد لحظه‌ای و در برخی نقاط مستعد احتمال بارش تگرگ خواهد بود.

 

وی افزود: منطقه اثر این سامانه، سراسر استان بوشهر و همچنین مناطق دریایی است و در این مدت احتمال جاری شدن روان‌آب، آب‌گرفتگی معابر در برخی نقاط، لغزندگی جاده‌ها و وارد شدن خسارت به سازه‌های سبک و ناپایدار وجود دارد.

 

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: همچنین وزش تندباد موقت می‌تواند موجب خسارت به محصولات کشاورزی شود که لازم است بهره‌برداران این بخش، تمهیدات لازم را در نظر بگیرند.

 

مساعدی با تأکید بر رعایت توصیه‌های ایمنی گفت: اجتناب از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از صعود به ارتفاعات و فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری دامداران و عشایر از تردد در ارتفاعات و حاشیه رودخانه‌ها، عدم توقف در کنار ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان فرسوده، مراقبت از محصولات کشاورزی و احتیاط در ترددهای دریایی ضروری است.

 

وی بیان کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی، از فردا (پنجشنبه) با ورود امواج بارشی روی دریا، احتمال بارش پراکنده باران در فراساحل دور از انتظار نیست و با عبور این امواج از سطح استان، از روز جمعه تا اوایل هفته آینده در برخی ساعات، بارش پراکنده باران، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش تندباد لحظه‌ای در برخی نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.

 

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: در ۲۴ ساعت آینده آسمان استان صاف تا کمی ابری، گاهی افزایش ابر همراه با غبار محلی، وزش باد و در برخی نقاط مه صبحگاهی خواهد بود و فردا در فراساحل احتمال بارش پراکنده باران و رعدوبرق وجود دارد.

 

 

 

 

[کد خبر:AJ52408]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم

کانال تلگرامی پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم