000gharbeh-(6).jpg

آینه جم، روستای غربه با 15خانوار از معدود روستاهای جنوب کشور است که از نعمت برق محروم است!.

به گزارش آینه جم؛ از شهر جم که به سمت بندر سیراف حرکت می کنیم پس از طی مسافت در چند قدمی کوه پدری؛ این نماد قدمت و شکوه شهرستان، تابلویی کوچک به چشم می خورد که روی آن  غربه نوشته شده است و ما را به این روستای زیبا دعوت می کند.

غربه در گذر دوران ها، محل زندگی بوده است و امروز حامل بخشی از تاریخ منطقه نیز می باشد سد و گورستان تاریخی و باغ های روستای غربه از نقاط دیدنی این منطقه است که در مجاورت کوه پدری جم واقع شده است .

روستای غربه از زمان های گذشته محل زندگی کشاورزان و دامدارانی بوده است که امروز با توجه به تغییر شرایط، اکثر آنان به شهر مهاجرت کرده اند، اگرچه خشک سالی های اخیر طبیعت منطقه را به خطر انداخته، با این حال، این روستا منطقه ای مناسب برای تفریح و گردش است.

این روستای 15 خانواری با توجه محیط کوهستانی آن تا به امروز از شبکه برق محروم مانده است، اما ساکنان آن با استفاده از سلول های خورشید، روشنایی را به منازل باصفای خود آورده اند، اما این سلول های خورشیدی فقط و فقط روشنایی به منازل این روستا هدیه داده اند، جوابگوی دیگر نیازهای مردم در زمینه برق نیست.

بعد از انتشار چند مطلب درباره روستای غربه در پایگاه خبری تحلیلی آینه جم، برق رسانی به این روستای در برنامه پیگیری های مسئولان جم و همچنین نماینده شهرستان در مجلس قرار گرفت، فرماندار جم در نشست روز گذشته با مدیر عامل شرکت توزیع برق استان بوشهر، این موضوع را مطرح کرد اما پاسخ مدیرعامل آب پاکی بر دستان مردم روستانشین غربه بود!.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان بوشهر: پول برای برق رسانی غربه نداریم!

براساس خبر پورتال روابط عمومی فرماندار جم، نوروزی فرماندار جم در نشست با مدیر عامل شرکت توزیع برق استان بوشهر از روستای غربه به عنوان یکی از روستاهای فاقد برق یاد کرد و بیان داشت: این روستا با 15 خانوار جمعیت از نعمت برق محروم است و مردم پیگیری های زیادی نیز در این زمینه داشته اند که انتظار داریم این مشکل نیز با پیگیری های استانی و کشور مرتفع شود.

پاراد مدیر عامل شرکت توزیع برق استان بوشهر نیز در پاسخ به فرماندار جم با اشاره به مشکل روستای غربه، حل مشکل این روستا را به علت فاصله طولی زیاد، نیازمند پیگیری های فرا استانی دانست و تصریح کرد: این روستا در سال های قبل به برق خورشیدی مجهز شده که جوابگوی مردم نیست و برای برق دار کردن آن به اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان نیاز دارد که از توان استان فراتر است!.

پاراد اضافه کرد: در سال های گذشته نیز پیگیری های در سطح استان و کشور انجام شد که به نتیجه دلخواه نرسید و لازم است مجددا پیگیری شود.

امروز برق از نیازهای اساسی زندگی مردم است و نیاز است مسئولان شهرستان و استان در راستای برق رسانی به این روستای تاریخی و گردشگری ورود جدی تر داشته باشند.

تصاویر روستای غربه

http://s3.picofile.com/file/8220947826/gha%DB%8C%DB%8Crbeh_6_.jpghttp://s6.picofile.com/file/8220948018/gharbeh_10_.jpg

[کد خبر:AJ9552]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم

کانال تلگرامی پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم