photo_2025-05-19_14-38-40-1-768x432.jpg

آینه جم-تفاهم‌نامه خواهرخواندگی بنادر بوشهر و فوژو چین با حضور شهرداران دو شهر و جمعی از مسئولان محلی و ملی در شهر فوژو به امضا رسید.

 

به گزارش آینه جم رئیس انجمن دوستی ایران و چین شعبه بوشهر روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: این تفاهم‌نامه حاصل پیگیری‌های مستمر دفتر بوشهر انجمن از زمان افتتاح تاکنون است و گامی عملی برای گسترش دیپلماسی شهری بین دو کشور به شمار می‌رود.

 

مهرداد ابراهیمی با بیان اینکه فوژو از قطب‌های مطرح فناوری و آموزشی چین است، افزود: همکاری‌های آینده می‌تواند حوزه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر، گردشگری، کشتی‌سازی و فناوری‌های دریایی را دربرگیرد و ظرفیت‌های بندر بوشهر را به بازارهای نوین پیوند دهد.

 

ابراهیمی ادامه داد: به دعوت شهرداری فوژو، هیأتی به ریاست جعفر پورکبگانی نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی، به چین سفر کرد و در نشستی رسمی با شهردار و مقامات این شهر، سند خواهرخواندگی را امضا کرد.

 

 

 

رئیس انجمن دوستی ایران و چین شعبه بوشهر با اشاره به اینکه این نخستین قرارداد خواهرخواندگی برای استان بوشهر است، تصریح کرد: این توافق فرصت‌های تازه‌ای برای تبادلات تجاری، علمی و فرهنگی فراهم می‌کند و می‌تواند به تقویت اقتصاد محلی و جایگاه راهبردی بندر بوشهر بینجامد.

 

ابراهیمی تحقق این قرارداد را نتیجه همگرایی دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی دانست

 

 

 

 

 

[کد خبر:AJ50267]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم

کانال تلگرامی پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم