آینه جم-مدیرکل تأمین اجتماعی استان بوشهر گفت: مجموع تعهدات ماهانه این سازمان در استان شامل تعهدات بلندمدت، کوتاه‌مدت و مقرری بیمه بیکاری، به حدود ۹۲۰ میلیارد تومان رسیده است.

 

به گزارش آینه جم محمدصادق قیصری مدیرکل تأمین اجتماعی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگاران در دفتر مدیرکل اظهار کرد: مجموع تعهدات ماهانه سازمان تأمین اجتماعی در استان بوشهر در بخش تعهدات بلندمدت، کوتاه‌مدت و بیمه بیکاری به حدود ۹۲۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی با اشاره به تعهدات بلندمدت افزود: در این بخش ۴۸ هزار و ۲۷۸ مستمری‌بگیر تحت پوشش قرار دارند و ماهانه ۸۵۰ میلیارد تومان به آنان پرداخت می‌شود.

 

مدیرکل تأمین اجتماعی استان بوشهر ادامه داد: در بخش تعهدات کوتاه‌مدت شامل کمک‌هزینه ازدواج، پروتز و اروتز، غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، کمک‌هزینه مراسم ترحیم و سایر حمایت‌ها نیز ماهانه ۲۱ میلیارد تومان پرداخت می‌شود.

 

قیصری با بیان اینکه هزار و ۶۹۴ نفر از مقرری بیمه بیکاری بهره‌مند هستند، گفت: ماهانه ۴۹ میلیارد تومان به مقرری‌ بگیران بیمه بیکاری در استان پرداخت می‌شود.

وی اضافه کرد: تعداد مقرری‌ بگیران بیمه بیکاری از هزار و ۲۸۵ نفر در فروردین ۱۴۰۵ با مبلغ پرداختی ۲۸ میلیارد و ۳۹۴ میلیون تومان، در اردیبهشت به هزار و ۶۹۴ نفر با مبلغ ۴۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان افزایش یافته که نشان‌دهنده رشد ۳۲ درصدی است.

 

مدیرکل تأمین اجتماعی استان بوشهر درباره درخواست‌های بیمه بیکاری ناشی از «جنگ تحمیلی رمضان» نیز گفت: ۴ هزار و ۸۰۰ درخواست بیمه بیکاری در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ثبت شده که از این تعداد تاکنون ۷۰۸ پرونده برقرار و ۵۸۹ پرونده در دست بررسی است.

قیصری تصریح کرد: بیشترین تعداد پرونده‌های برقرار شده به ترتیب مربوط به شعبه یک بوشهر با ۲۶۷ پرونده، شعبه دو بوشهر با ۲۲۶ پرونده و شعبه دشتستان با ۱۵۲ پرونده است.

 

وی درباره بازنشستگی کارکنان دولت در سال ۱۴۰۴ بیان کرد: در مجموع ۱۱۶ پرونده بازنشستگی بررسی شده که ۹۴ پرونده مربوط به بازنشستگی با ۳۰ سال سابقه در مشاغل غیرتخصصی، ۷ پرونده مربوط به مشاغل تخصصی، ۶ پرونده مربوط به مردان با ۲۵ سال سابقه و ۶۰ سال سن و ۹ پرونده مربوط به زنان با ۲۵ سال سابقه بوده است.

 

مدیرکل تأمین اجتماعی استان بوشهر همچنین گفت: تعداد پرونده‌های بازنشستگی بر اساس قانون حفاظت در برابر اشعه به ۱۷۶ پرونده رسیده که ۲۵ پرونده آن در سال گذشته تشکیل شده است.

 

قیصری در پایان با اشاره به عملکرد سال ۱۴۰۴ خاطرنشان کرد: در این سال بیش از ۴۸ هزار مستمری‌ بگیر تحت پوشش قرار داشتند و مجموع پرداختی این بخش حدود ۱۰ همت بوده است. همچنین پرداختی بیمه بیکاری حدود ۲۵۰ میلیارد تومان و سایر تعهدات حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بوده و مجموع تعهدات پرداخت‌ شده سازمان تأمین اجتماعی در استان بوشهر در سال ۱۴۰۴ به حدود ۱۱ همت رسیده است.

 

 

 

[کد خبر:AJ53593]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم

کانال تلگرامی پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم