آینه جم- دو تفاهم‌نامه با شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و شرکت مهرکام پارس با گرید جدید پلی پروپیلن با حضور مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و ترکی مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری در نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست منعقد شد.
 
به گزارش آینه  جم  به نقل از روابط عمومی پتروشیمی جم‌پیلن، در حاشیه  سومین روز از هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست، با حضور مهندس مرتضی شاهمیرزایی و دکتر ترکی از گرید جدید شرکت پتروشیمی جم‌پیلن EP4130N با کاربرد تولید قطعات تزریقی در صنعت خودرو و لوازم خانگی رونمایی شد.
 همچنین این گرید که در دسته کوپلیمر ضربه‌پذیر قرار دارد و مورد استفاده در صنایع خودرو سازی است و با ارتقای کیفی محصولاتی مثل داشبور باعث افزایش کیفیت قطعات خودروسازی در کشور می‌گردد.
گفتنی است؛ محصول  مذکور با تنوع در سبد محصولات شرکت، افزایش ارزش افزوده محصولات، نوآوری، کاهش هزینه و ارتقای کیفی محصولات برای مشتریان هدف و برآورد حجم بازار سالیانه ۲۰ هزارتن به صنعت پتروشیمی کمک قابل توجهی کرده است.
 

IMG_4026-768x513.jpeg

IMG_4027-768x513.jpeg

IMG_4029-768x513.jpeg

[کد خبر:AJ43044]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب