آینه جم : مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: توسعه صنایع نفت و گاز نباید منجر به تخریب عرصه های منابع طبیعی دراین استان شود و توجه به این عرصه ها و احیای مجدد آنها به همکاری وزارت نفت نیاز دارد.

به گزارش « آینه جم »؛ سهیل مهاجری روز سه شنبه در نشست با نماینده مردم شهرستانهای کنگان، دیر، عسلویه و جم در مجلس شورای اسلامی افزود: وزارت نفت درکنار تخریب عرصه های طبیعی برای اجرای برنامه های توسعه ای خود باید به همان اندازه برای احیای عرصه های طبیعی مناطق پیرامونی سرمایه گذاری کند.

وی اضافه کرد: وزارت نفت درعسلویه برای جلوگیری از هزینه بیشتر برای راه اندازی تاسیسات صنعتی خود از بهترین زمینهای موجود در این شهرستان و شهرستانهای کنگان و دیر استفاده کرده است.

مهاجری اظهارکرد: راه اندازی و توسعه صنایع نباید منجر به تخریب عرصه های منابع طبیعی و ضرررساندن به مردم شود بلکه باید در کنار توسعه به مسائل زیست محیطی و عرصه های طبیعی نیز توجه شود.

وی تاکید کرد: با توجه به خشکسالی های پی در پی و رشد کم آبی در منطقه حفظ، توسعه و تقویت جنگلها و مراتع، توسعه نهالکاری در مناطق بویژه مناطق صنعتی ضروری است.
مهاجری بیان کرد: تقویت جنگلها باعث تلطیف هوای طبیعت بویژه مناطق صنعتی می شود و در اجرای این طرحها مشارکت بخش خصوصی ضروری است.

وی با اشاره به اهمیت تقویت و توسعه جنگلهای حرا در عسلویه گفت: برای توسعه فضای سبز یک میلیون بذر حرا برای تولید و کاشت نهال حرا در منطقه تامین شده است.

نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش می شود از ظرفیت نفت برای احیای منابع طبیعی بویژه در شهرستانهای جنوبی استان استفاده شود.


سکینه الماسی افزود: دراین ارتباط با مشارکت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر طرح توسعه فضای سبز و توانمند سازی جوامع محلی در شهرستانهای جنوبی با

استفاده از ظرفیت نفت تهیه و در صورت تامین اعتبار احصا و تقدیم وزارت نفت و کمیسیون انرژی شود.

وی تاکید کرد: براساس برنامه ریزی ها و اولویت بندی ها باید از صنایع موجود برای برطرف شدن مشکلات شهرستانهای جنوبی استان بوشهر بهره برد.

الماسی گفت: به نحو شایسته ای به فضای سبز شهرستانهای جنوبی استان بوشهر پرداخته نشده است که تلاش می شود با تعامل وزارت نفت حقوق مردم این شهرستانها در بخش منابع طبیعی احصا شود.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: پارسال از محل مصوبه دولت در زمینه آبخیزداری قسمتی از عملیات پیش بینی شده در مطالعات حوزه آبخیز سد باغان که بیشتر در حوزه جم است توسط این اداره کل انجام شده است.

مهدی کریمی افزود: 129 مرتع در قالب سامانه های عرفی مرتعی ممیزی و طرح 82 درصد این مراتع تهیه شده است ودر صورت تامین اعتبار با مشارکت بهره برداران نسبت به اجرای این طرحها اقدام می شود.

وی در باره مناطق بیابانی استان بوشهر گفت: در صورت تامین اعتبار از سوی وزارت نفت امکان ایجاد باد شکن اطراف مزارع، کنترل هرزآب و تامین و تولید نهال وجود دارد.

کریمی افزود: همچنین در بخش جنگلکاری نیز در صورت تامین اعتبار از سوی وزارت نفت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر آمادگی انجام بیش از600 هکتار جنگلکاری و توسعه فضای سبز را دارد.

منبع: ایرنا

[کد خبر:AJ16595]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب