معاون آموزش و پرورش عسلویه گفت: فصل جدیدی از همکاری های سازنده منطقه ویژه پارس جنوبی با آموزش وپرورش شروع شده است.

حسین غلامپور در گفتگو با خبرنگار آینه جم اظهار داشت: تلاش های خوبی توسط مسئولان شهرستان و مدیران منطقه ویزه برای رفع مشکلات اموزش و پروش شهرستان عسلویه در حال انجام است.
غلامپور بیان داشت: در بحث زیر ساخت های آموزشی در شهرستان قدم های خوبی توسط منطقه ویژه برداشته شده است ولی در بحث نیروی انسانی بومی، نیازمند توجهات هستیم.
این مسئول ادامه داد: متاسفانه علاوه بر کمبود معلم در شهرستان عسلویه، بسیاری از فرهنگیان این منطقه که غیر بومی هستند خواستار انتقالی هستند.
معاون آموزش و پروش شهرستان عسلویه با اشاره به همکاری خوب منطقه ویژه در برگزاری جلسات مشاوره دانش آموزان مقطع متوسطه دوم تصریح کرد: مهندس یوسفی مدیر عامل منطقه ویژه پارس جنوبی نگاه سازنده و مثبت به آموزش و پروش شهرستان دارد.

غلامپور با بیان اینکه دکتر زمانی در بخش تعاملات منطقه ویژه تلاش های خوبی برای ارتباط با مناطق پیرامونی آغاز کرده است تاکید کرد: نخبه پروری باید از دانش آموزان سال دوم دبیرستان شروع شود و از انعقاد تفاهم نامه همکاری های علمی و آموزشی و توانمند سازی علمی دانش آموزان با حضور مهندس یوسفی مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و مسئولان شهرستان خبر داد.
این مسئول بیان داشت: تلاش ها و نگاه بسیار خوب مهندس یوسفی مدیر عامل منطقه ویژه پارس جنوبی با آموزش و پرورش شایسته قدردانی است و امیدواریم این نگاه تعامل گرا تداوم داشته باشد .
حسین غلامپور در پایان با تشکر از تلاش های مهندس یوسفی و دکتر زمانی مدیر تعاملات منطقه ویژه پارس جنوبی گفت: در بحث ایاب و ذهاب دانش آموزان و طرح های روستا مرکزی، منطقه ویژه کمک های قابل تقدیری به آموزش و پرورش داشته است.
[کد خبر:AJ4025]