09388.jpg

 

آینه جم : رئیس اورژانس استان از نجات جان نوجوان ۱۴ ساله بوشهری که اقدام به خودکشی کرده بود خبر داد.

 

به گزارش آینه جم  سید حسین موسوی اظهار داشت: شب گذشته (۱۱ آذرماه) ساعت ۲۳ و ۵۶ دقیقه طی تماس با مرکز اورژانس استان گزارشی از خودکشی یک نوجوان در خیابان چمران بوشهر اعلام شد.

 

موسوی افزود: تیم عملیاتی اورژانس در کمترین زمان (حدود ۷ دقیقه) در محل حادثه حاضر شد و اقدامات اولیه جهت نجات این دختر ۱۴ ساله صورت گرفت.

 

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه این نوجوان با مصرف قرص اقدام به خودکشی کرده بود، گفت: خوشبختانه با اقدامات به موقع پرسنل اورژانس، دختر ۱۴ ساله از مرگ نجات یافت و در حال حاضر نیز در بیمارستان قائم بستری و تحت درمان می باشد.

 

 

آینه جم- صبح امروز و پس از برگزاری جلسه هیات مدیره شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، اعضای هیات مدیره ضمن تقدیر از خدمات دکتر علی عسکری، مدیرعامل سابق این هلدینگ، با اجماع آراء محمد شریعتمداری را بعنوان مدیرعامل جدید انتخاب کردند.

به گزارش  آینه جم به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شریعتمداری در حاشیه جلسه هیات مدیره گفت: خدمات دکتر علی‌عسکری در مدت زمان تصدی مسئولیت هلدینگ شایسته تقدیر است و برای ایشان آرزوی موفقیت دارم.
وی تصریح کرد: هلدینگ خلیج فارس، گروهی معظم در صنعت و اقتصاد ایران و دارای نقش مهمی در توسعه کشور و تامین ارز صادراتی است.
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس خاطر نشان کرد: امیدوارم در کنار همکاران متخصص و خدوم درون این گروه بزرگ اقتصادی صنعتی، بتوانیم نسبت به محقق ساختن اهداف گروه و حفظ حقوق سهامداران موفق باشیم.
محمد شریعتمداری وزیر اسبق صمت، تعاون کار و رفاه اجتماعی و معاون اجرایی در دولت دکتر روحانی و وزیر بازرگانی در دولت دکتر سید محمد خاتمی بوده است.
همچنین او بعنوان اولین رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و سپس معاون نظارت دفتر رهبری مسئولیت هدایت و نظارت بر ده‌ها هلدینگ و شرکت بورسی و غیر بورسی را برعهده داشته است.

IMG-20241202-WA0005.jpg

IMG-20241202-WA0004.jpg

IMG-20241202-WA0003.jpg

IMG-20241202-WA0002.jpg

 

 

01WA0017.jpg

 

 آینه جم-مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل پتروشیمی مروارید امروز، یکشنبه 11 آذرماه، با حضور جمعی از مدیران و کارکنان این مجموعه برگزار شد.

به گزارش آینه جم به نقل از روابط عمومی؛ در این مراسم، جواد زارع‌پور، رئیس هیات مدیره پتروشیمی مروارید، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (س)، از زحمات و خدمات ارزشمند محمود فخرایی، مدیرعامل پیشین این شرکت تشکر کرد و گفت: تغییر و تحویل یک امر طبیعی در هر سازمان است، آقای فخرایی در مدت زمان 6 ماه نخست سال جاری موفق شدند بیش از 80 درصد سود خالص را برای این شرکت محقق کنند.

وی افزود: آقای فخرایی همچنان عضو هیات مدیره پتروشیمی مروارید باقی می مانند لذا از تمامی همکاران انتظار می‌رود که همچنان با قدرت به فعالیت خود ادامه دهند تا مجموعه مروارید به‌عنوان یک مجموعه بزرگ و پیشرو همچنان در مسیر رشد باقی بماند.

مراسم معارفه و تکریم مدیرعامل پتروشیمی مروارید

 *** پتروشیمی مروارید آماده خلق فرصت‌های نوین در صنعت پتروشیمی است

در ادامه مراسم، حسام خوشبین‌فر، مدیرعامل جدید پتروشیمی مروارید، ضمن تقدیر از اعتماد سهامداران و حمایت کارکنان، برنامه‌ها و چشم‌انداز خود برای آینده این مجموعه را تبیین کرد و گفت:پتروشیمی مروارید، به‌عنوان یکی از پیشگامان صنعت پتروشیمی کشور، ظرفیت‌های خوبی در حوزه تولید و توسعه دارد. ما بر آنیم که با حفظ دستاوردهای گذشته و تقویت زیرساخت‌ها، فصل جدیدی از رشد و نوآوری را رقم بزنیم. موفقیت این شرکت نه تنها در تولید بلکه در ایجاد ارزش افزوده برای سهامداران، کارکنان و جامعه خلاصه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت همکاری و انسجام در تیم مدیریتی و پرسنل افزود: پیشرفت در مسیر توسعه نیازمند روحیه کار گروهی و تعهد به اهداف مشترک است. اطمینان دارم که با همراهی شما همکاران گرانقدر، می‌توانیم به چشم‌اندازهای بزرگی دست پیدا کنیم و پتروشیمی مروارید را به الگویی برجسته در صنعت پتروشیمی منطقه تبدیل کنیم.

خوشبین‌فر همچنین بر برنامه‌های آتی این مجموعه در حوزه ارتقای بهره‌وری، توسعه پایدار و افزایش سهم بازار تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که با اتکا به دانش و تخصص نیروهای توانمند این مجموعه، پتروشیمی مروارید به یکی از رقابتی‌ترین شرکت‌های این صنعت در سطح بین‌المللی تبدیل شود.

معارفه

شایان ذکر است؛ محمود فخرایی عضو هیات مدیره پتروشیمی مروارید در ادامه برای مدیرعامل جدید و تمامی کارکنان آرزوی موفقیت کرد و گفت: پتروشیمی مروارید خانواده‌ای بزرگ و توانمند است که موفقیت آن مرهون تلاش و همدلی همه اعضای این مجموعه است.

وی ادامه داد: امیدوارم تحت مدیریت شایسته مدیرعامل جدید و تلاش شما همکاران گرامی، این مجموعه در مسیر تعالی و پیشرفت، گام‌های بلندتری بردارد و به افتخارات بیشتری دست یابد.

 

069095600.jpg

 

آینه جم-مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: محموله قاچاق ۱۷ پرنده شکاری در معرض انقراض از جمله گونه‌های بالابان، شاهین و بحری در شهرستان عسلویه کشف و ضبط شد.
به گزارش آینه جم؛ عبدالرحمن مرادزاده روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در روزهای اخیر محموله‌ای از پرندگان در معرض خطر که شامل تعداد ۱۷ پرنده شکاری ۱۴ بهله از خانواده شاهین سانان و بحری و بالابان و سه بهله از گونه ترمتای توسط مجموعه واحدهای اطلاعاتی و انتظامی شهرستان عسلویه و همکاری یگان حفاظت محیط زیست اداره کل و شهرستان عسلویه کشف و ضبط شد که فرآیند تیمار و نگهداری آنها در محل نقاهتگاه استان در حال انجام است.
وی یادآور شد: در این عملیات ۲ متهم دخیل در این امر با دستور دادستان بازداشت شدند و پرونده نیز در حال مراحل قضایی است.
مرادزاده با اشاره به اینکه قاچاقچیان قصد ارسال این پرندگان از بوشهر به کشورهای حاشیه خلیج فارس را داشتند، ادامه داد: به استثنای دو مورد کشف و ضبط محموله پرنده هوبره در ۲ ماه گذشته، این کشف پرندگان دومین کشف و ضبط پرندگان شکاری در سال جاری است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اضافه کرد: همچنین با توجه به شرایط نگهداری و آسیب دیدن چشم‌ها و بسته بودن بال‌های این پرندگان با چسب، اقدامات دامپزشکی برای بهبود شرایط زیستی آنها آغاز شده است.
مرادزاده یادآور شد: طبق تبصره ۲ ماده ۱۳ قانون شکار و صید، هر کس مبادرت به زنده‌گیری، شکار، خرید، فروش، حمل، نگهداری و صدور پرندگان شکاری از قبیل شاهین، بحری و بالابان کند، علاوه بر محکومیت به حداکثر مجازات حبس مقرر در این ماده، به جزای نقدی از ۶۰ میلیون ریال تا ۱۲۰ میلیون ریال محکوم خواهد شد.
وی ادامه داد: این اقدام نشان‌دهنده تعهد جدی دستگاه‌های مسئول و همراه با اداره کل حفاظت محیط زیست استان در حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض و جلوگیری از قاچاق حیات وحش است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با تشکر از همه دستگاه‌های امنیتی و انتظامی استان و شهرستان عسلویه در همکاری‌های مجدانه و متعهدانه در کشف و ضبط این محموله‌ها، اظهار امیدواری کرد با همکاری و مساعدت همه علاقه مندان به تنوع زیستی و این پرندگان ارزشمند، حفاظت از آنها به‌صورت بهینه استمرار یابد.
وی گفت: هر ساله در آستانه فصل سرما کوچ پرندگان به مناطق خوش آب و هوای استان آغاز می‌شود و تا فصل بهار این پرندگان در مناطق مختلف استان بوشهر از جمله تالاب‌ها، سواحل، مناطق حفاظت شده زیست و زاد و ولد می‌کنند.
 

 

061.jpg

 

آینه جم: بعد از برگزاری نمایشگاه سوغات و هدایا در نوار ساحل به نام جشنواره اقوام که با انتقادات زیادی مواجه شد، این روزها بار دیگر شاهد تبلیغات برپایی نمایشگاهی با عنوان کالا و سوغات و هدایا در مدرسه تاریخی سعادت بوشهر هستیم.
به گزارش آینه جم؛ برخی معتقدند مدرسه تاریخی سعادت، مکان فرهنگی تاریخی و یکی از نمادهای شهر بوشهر است، از این رو انتظار می رود مثل همیشه برنامه های فرهنگی متناسب با شان و جایگاه این مدرسه اجرا شود نه محل برپایی نمایشگاه ترشیجات و پفک باشد.
در شرایطی که شهر بوشهر دارای سالن دائمی نمایشگاهها می باشد، برپایی نمایشگاه‌ در فضاهای غیر استاندارد و خارج از این کاربری نمایشگاه بدون پیش بینی نیازمندی هایی مثل پارکینگ خودروها، سوال برانگیز است.
مشخص نیست متولی نظارت بر این نمایشگاهها کیست؟
از مدیران مدرسه تاریخی مدرسه سعادت انتظار می رود از تبدیل این مجموعه به نمایشگاه‌های محل عرضه پفک و ترشیجات خوداری کرده و رویکرد فرهنگی خود را ادامه دهند.
همچنین متولیان برگزاری نمایشگاه‌ها از برگزاری نمایشگاه‌های متعدد در نقاط مختلف شهر بوشهر خودداری کنند.
 
 

 

0171274967.jpg

آینه جم - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بارندگی اخیر باعث افزایش پشه آئدس در شهرستان‌های عسلویه و کنگان به عنوان میزبانان صنعت نفت ، "گاز و پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی شده که این امر نگران کننده است.

056767039.jpg

 

اینه جم- معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: با توجه به اینکه آموزش‌های مهارتی در صنایع منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تقاضا محور است مرکز مهارت‌های پیشرفته در عسلویه راه‌اندازی می‌شود.

 

 

0Untitled.jpg

آینه جم- با گذشت بیش از 3 سال از تصویب منطقه آزاد بوشهر که منجر به افزایش قیمت‌های زیادی در حوزه ملک و زمین شد اما همچنان وضعیت مدیریتی آن یک بام و دو هوا است.

 

09130-WA0006.jpg

 

به گزارش آینه جم؛ شرکت پتروشیمی نوری در نخستین حضور خود در جشنواره ملی صنعت سلامت‌محور کشور، موفق به کسب تندیس زرین و همچنین کسب عنوان واحد برتر در شاخص کانون تولیدات و خدمات سلامت‌محور در بین تمامی شرکت‌های صنعتی شد.
جشنواره‌ی ملی صنعت سلامت‌محور همه ساله با همکاری سازمان‌ها و نهادهای متولی صنعت و سلامت کشور از جمله وزارتخانه‌های بهداشت، صمت، جهاد کشاورزی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان ملی استاندارد و دیگر نهادهای علمی و صنعتی کشور برگزار می‌شود.
 
از مهمترین اهداف این جشنواره می‌توان به بهبود نظام سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی کشور در حوزه سلامت، کمک به بنگاه‌های اقتصادی برای ارتقاء سلامت تولیدات و خدمات، ایجاد هم‌افزایی بین بخش‌های دولتی و صنعتی، ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصولات سلامت‌محور و همچنین بهبود و توسعه فرایندهای سلامت‌محور در صنایع تحت پوشش سازمان غذا و دارو اشاره کرد.
در ششمین دوره این جشنواره که با رویکرد ارتقاء سلامت صنایع کشور و معرفی سازمان‌های پاسخگو و مسئولیت‌پذیر در حوزه سلامت، در روز 5 آذر ماه در محل مرکز همایش‌های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد، شرکت پتروشیمی نوری با عملکرد موفق در صیانت از سرمایه انسانی و ارتقاء سطح سواد سلامت، ضمن دریافت تندیس زرین جشنواره، در بین تمامی شرکت‌های صنعتی کشور، به عنوان واحد برتر صنعتی در شاخص کانون تولیدات و خدمات سلامت‌محور کشور معرفی شد. 
شایان ذکر است معرفی شرکت‌های برتر و اهداء جایزه در این جشنواره پس از طی یک فرایند ارزیابی دقیق و یک ساله و در پی بررسی عملکرد سازمان‌ها و شرکت‌ها در رعایت معیارها و استانداردهای جهانی مربوط به سلامت و تعهد به اصول سلامت‌محور، انجام می‌شود.

 

06127970.jpg

 

آینه جم- رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه دولت در حال حاضر بحثی بر افزایش قیمت بنزین ندارد، گفت: افزایش قیمت در کمیسیون انرژی در این دوره و دوره قبل مطرح شد، اما رای نگرفت.

به گزارش آینه جم ، حجت الاسلام موسی احمدی، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با حضور در برنامه صف اول، در خصوص ناترازی انرژی و خاموشی‌ها اظهار کرد: در رابطه با ناترازی تعریفی که برای ناترازی می‌کنند، عدم همراهی مصرف با تولید است یعنی زمانی که ما تولیدمان کم باشد و مصرفمان زیاد باشد، این خلاء و این نقص را ناترازی تعریف کردند، در این رابطه کار کارشناسی انجام گرفته، کمیته‌های تخصصی ما ورود پیدا کردند و علل و عوامل ناترازی را بررسی کردند.

وی افزود: با توجه به خاموشی‌های اخیر وزیر نفت و وزیر نیرو با کارشناسان را در کمیسیون انرژی را دعوت کردیم مسائل و مشکلات را بیان و تبیین کردند که توافق بسیار خوبی صورت گرفت. یکی از بحث‌هایی که وزیر نیرو مطرح کرد کمبود گاز بود.

هفتاد درصد نیروگاه‌های ما از گاز استفاده می‌کنند

رئیس کمیسیون انرژی مجلس درباره اینکه نیروگاه‌های ما نزدیک به هفتاد درصدشان از گاز استفاده می‌کنند، گفت: نزدیک به ۱۱۴ نیروگاه اعم از نیروگاه حرارتی، نیروگاه برق آبی، نیروگاه انرژی‌های تجدیدپذیر داریم که از این تعداد ۱۴ نیروگاه مازوت مصرف می‌کنند و وقتی با مشکل عدم مصرف مازوت همراه شدند مقداری خاموشی ایجاد کرد.

مهر نوشت: رئیس کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: این خاموشی هم با توجه به سیاستی که اتخاذ شد به بخش خانگی آمد، البته صنایع هم خاموش شدند، علتش این بود که ما نتوانستیم به موقع سوخت را به نیروگاه‌ها برسانیم، از طرف دیگر وضعیت برق آبی‌مان هم مشخص است یعنی نیروگاه‌هایمان مقداری از نظر راندمان پایین است.

آقای احمدی افزود: از طرف دیگر با وضعیت باران‌ها و آب پشت سد مشکلاتی ایجاد کرد، مجبور بودیم این ناترازی‌ها را مدیریت کنیم.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: در بخش خانگی، تجاری، نیروگاه‌ها و در بخش‌های مختلف، مدیریت سهم بندی کردن مصرف است.

وی گفت: در بحث ناترازی، نگاه‌های مختلفی مطرح می‌شود، حتی در خارج از کمیسیون و نگاه متخصصین، اقتصاددان‌ها، بحث سیاست قیمتی است می‌گویند بخاطر اینکه ما بتوانیم جامعه را به سمت و سویی ببریم که مصرف خوب و بهینه انجام دهند باید قیمت‌ها را بالا ببریم، در حالی که بنده به عنوان رئیس کمیسیون انرژی و کسی که بررسی کرده‌ام با این نگاه به عنوان یک ابزار خیلی موافق نیستم، به این دلیل که ما آنها را آزموده‌ایم چه در نظام قبل که یک بار و در نظام جمهوری اسلامی هم دو بار در رابطه با بنزین اتفاق افتاد. آیا ما توانستیم با سیاست قیمت گذاری و افزایش قیمت، ناترازی را از بین ببریم یا اینکه توانستیم مصرف را پایین بیاوریم؟ آمار و ارقامی که به ما نشان می‌دهد از نظر کارشناسی این‌طور نیست.

در بحث هدررفت انرژی سومین کشور هستیم

احمدی درباره افزایش تولید گفت: در رابطه با افزایش تولید با توجه به منابع مالی و وضعیتی که داریم نمی‌توانیم آن اهداف را محقق کنیم شاید مقداری از مشکلات مان را حل کند ولی تمام اهدافمان را محقق نمی‌کند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس درباره بهینه سازی مصرف گفت: در بحث بهینه سازی مصرف اینکه ما ناترازی را بگوییم دولت یا مجلس به تنهایی حل کند اصلاً اتفاق نمی‌افتد، ما باید عزم جدی و راسخ داشته باشیم و همه با هم ورود پیدا کنیم تا این مسئله را بتوانیم مدیریت و حل کنیم.

وی اضافه کرد: در رابطه با بهینه سازی مصرف، ما در بحث هدررفت انرژی سومین کشور هستیم، از کشورهای کمتر توسعه یافته هم عقب هستیم، بنابراین باید مدیریت کنیم، در کشورهای دیگر می‌بینید که در بحث مصرف انرژی برنامه‌های خاصی را پیاده کردند.

احمدی گفت: باید راندمان نیروگاه‌هایمان را بالا بیاوریم ما در بحث حمل و نقل واقعاً مشکل داریم ماشین‌های فرسوده‌ای که سال‌ها بنا بوده از مدار خارج شود، اما انجام نشده، ما اگر بر روی بهینه سازی مصرف کار کنیم و مدیریت مصرف داشته باشیم، قطعاً می‌توانیم از بحران‌ها و چالش‌هایی که وجود دارد موقتاً عبور کنیم تا برسیم به آن دو فاز دیگر و اگر هر سه ابزار در کنار هم قرار بگیرد قطعاً می‌توانیم بحث ناترازی را حل کنیم.

احمدی در پاسخ به این پرسش که سهم بسزایی در مصرف نامتعارف سوخت داریم، گفت: در این زمینه ما ورود کردیم، نامه‌ای هم به وزیر نفت و هم وزیر نیرو نوشته‌ایم که اقدامات، عملیات و فعالیت‌هایی که در بحث بهینه سازی کردن به ما گزارش دهند، مطلب دوم حساب بهینه سازی بود که ادارات و مراکز مختلف که متولی امر بهینه سازی بودند باید با تکلیف مبلغی را به حساب بهینه سازی واریز می‌کردند عمل نکردند ما گزارش جامعی خواسته و ورود کرده‌ایم که حساب بهینه سازی هم در مواردی که باید بهینه سازی شود مصرف شود، یعنی موقعیت مصرف مشخص شده، سه چهار بند مصرف است یک بحث امکانات و نیروگاه‌هاست و دیگری در رابطه با آن دستگاه‌هایی است که باید حق السهم شان را پرداخت می‌کردند.

وی تاکید کرد: جنبه نظارتی را اعمال کردیم، قطعاً بدانید ما دیگر از گزارش‌های تشریفاتی و آمدن وزرا در کمیسیون گذشته‌ایم در حال حاضر اقدامات و عملیات‌هایی را در کمیسیون انجام و روسای کمیته‌های تخصصی را تکلیف کرده‌ایم در صورت عمل نکردن وزارتخانه یا سازمان‌های زیرمجموعه به تکالیف قانونی شان بازخواست شوند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: در رابطه با برنامه هفتم نامه‌ای به وزیر نیرو و نفت نوشته و یک کارگروه تشکیل دادیم، احکام برنامه هفتم را استخراج کردیم، یعنی تکالیف و الزاماتی که وزارت نیرو و نفت دارد را احصا کردیم و طی این نامه به وزارت نیرو و وزارت نفت ارسال و گفته‌ایم مقررات لازم التصویب به اهداف عملکردی تقدیم شده است، ظرف دو هفته گزارش آخرین اقدامات انجام شده در آن وزارتخانه در رابطه با اجرای احکام، تهیه پیش‌نویس یا تصویب مقررات لازم التصویب با آئین نامه قانون و همچنین برنامه‌های عملیاتی برای تحقق اهداف کمی مورد نظر، به تفکیک مورد به این کمیسیون ارسال کنید.

احمدی ادامه داد: نائب رئیس اول و معاون نظارت را مامور کرده‌ایم که دقیقاً این گزارش‌ها را پایش، بررسی و ورود کنند، مطمئن باشید اگر سابقا ترک فعلی انجام گرفته باشد، کما اینکه در کمیسیون انرژی تحقیق و تفحص از وزارت نیرو داشتیم و در صحن علنی قرائت شد، در اینجا با توجه به مکاتبات و جلسات مشترک تعاملی که با دوستان داریم قطعاً به آن سمت می‌رویم که احکام و الزامات اجرایی شود.

احمدی گفت: در قانون بودجه ۱۴۰۲ تبصره یک به منظور تسهیل تامین مالی و اجرای طرح پروژه‌های بهینه سازی مصرف انرژی به دولت اجازه می‌دهد که از طریق وزارت نفت حساب بهینه سازی مصرف انرژی را ایجاد کند.

وی افزود: حساب ایجاد شده، اما، چون به صورت جزیره‌ای عمل می‌شد و خروجی خاصی نداشته است و چندین بار دعوت کردیم که اقداماتتان را در این زمینه ارائه دهید، اما نتوانسته‌اند اقدام قابل توجهی را ارائه دهند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: در بحث بهینه سازی به طور مثال ورود بخش خصوصی برای واردات بخاری‌هایی بود که با راندمان بالا و مصرف سوخت کمتری بود، بارها صنف خصوصی پیگیری و دنبال کردند، منتهی به بهانه‌های مختلف عنوان تولید داخلی و بهانه‌های مختلف نتوانستیم در این زمینه موفق باشیم، چون موفق نشدیم هر کجا هم که این را حق به ما می‌دهید، هر کجا بنا شد که چند مجموعه با همدیگر یک کاری را انجام دهند، موفق آن چنانی نداریم، در یک جا اگر کار متمرکز شود آنجا هم متولی مشخص است و هم می‌شود پیگیری و بازخواست کرد.

احمدی گفت: در بحث ناترازی تولید باید دو اقدام اساسی را انجام دهیم، یک بحث راه‌هایی است که زودتر ما را به نتیجه برساند و کم هزینه باشد، در رابطه با مجموعه شهید سلیمانی آخرین خبری که گرفتیم و اطلاع داریم، اتفاق خاصی نیفتاده است. اما آن چیزی که ما الان باید دنبال آن باشیم، به صورت مقطعی و زودبازده انجام بدهیم بحث اصلاح روش‌هاست، افزایش بهره‌وری از پالایشگاه‌هایی است که الان داریم، خیلی از پالایشگاه‌ها داریم که می‌توانیم راندمانش را بالا ببریم و تولید بیشتری به ما بدهد.

وی گفت: در چند ماه اخیر که با ناترازی بنزین مواجه شدیم، طبق آخرین گزارش تقریباً در این دو سه ماه ۸ میلیون لیتر تولید اضافی داشتند، اگر می‌توانند این گونه عمل کنند، باید برویم سراغ همان بهینه سازی، برویم سراغ طرح‌هایی که زودبازده است.

احمدی افزود: دو سه طرح خوب و پالایشگاه خوب داریم که می‌تواند اثرگذار باشد، باید سراغ متنوع سازی مصرف انرژی برویم، چرا بر روی یک موضوع متمرکز می‌شویم، برق‌های تجدیدپذیر، انرژی‌های تجدیدپذیر بسیار مهم است که بخش خصوصی استقبال کرده‌اند و تکلیف برنامه هفتم است که به میزان خاصی برسد و در بودجه هم دیده شده است.

وی گفت: در دولت قبل قول دادند که ۳۰ هزار در بحث انرژی تجدیدپذیر خورشیدی، بادی و … کار انجام دهیم. باید به سمت اصلاح نوسازی ناوگان برویم، وسایل نقلیه واقعاً مدت‌هاست که در این اندیشه اند که کار انجام بگیرد.

احمدی ادامه داد: یکی از برنامه‌هایی که در اولویت‌های کمیسیون انرژی قرار دادیم بحث بهینه سازی انرژی است باید بحث ناوگان حمل و نقل و از متولیان امر تکلیف کنیم به این سمت و سو بروند و دولت باید این کار را انجام دهد تا به مردم بگوییم که شما مصرف نکنید، اگر کیفیت خودروها را بالا ببریم، اگر اجازه دهیم که مصوبه دولت مبنی بر واردات خودروها اجرایی شود قطعاً در این رقابت‌ها ما می‌رویم به سمت و سویی که بهینه سازی کنیم و راندمان‌های مان را بالا ببریم و مشکلات را کم کنیم.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: در بحث مصرف سوخت، باید بر اجرای مصوبات برنامه هفتم متمرکز شویم که میثاق بین مجلس و دولت است. آقای دکتر پزشکیان وقتی لایحه بودجه دادند گفتند برنامه ما، برنامه هفتم است، آقای قالیباف رئیس مجلس گفتند تمام برنامه‌های مجلس را بر روی برنامه هفتم متمرکز کنید.

احمدی گفت: ما در بحث بودجه ورود کردیم، سه نفر از همکاران که مسلط بر مسائل بودجه‌ای بودند به عنوان نماینده کمیسیون انرژی در کمیسیون تلفیق حضور دارند، نزدیک به دویست و چهل و سه پیشنهاد به کمیسیون انرژی رسیده است، قسمتی مربوط به برق، قسمتی مربوط به نفت و گاز و … که هر کدام موضوعات خود را دارد، نزدیک به ۱۶۷ پیشنهاد را در کمیسیون انرژی بررسی کردیم که در آنجا ۵۳ پیشنهاد مصوب شد، در کمیسیون انرژی ۵۳ پیشنهاد نمایندگان علاوه بر بحث قانون و لایحه که بررسی کردیم و قطعاً این پیشنهادها در رابطه با اصلاح آن تبصره‌های بودجه است، بررسی کردیم و به تصویب رساندیم که نشان می‌دهد کمیسیون انرژیث فعالیت و تلاش‌های گسترده‌ای داشته است.

دولت در حال حاضر بحثی بر افزایش قیمت بنزین ندارد

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: در رابطه با قیمت‌ها در بودجه بحث نمی‌شود، قیمت‌ها به خود دولت واگذار شده است، در مواد مختلف است و می‌تواند تصمیم بگیرد و سیاست گذاری کند.

وی ادامه داد: اتفاق خوبی که رخ داد، وارد کردن بنزین سوپر بود که توانست مقداری فشار را بر مردم و آنهایی که از نظر مالی اقتصاد ضعیفی دارند را حل کند که این موضوع باعث شد که دولت دیگر سراغ افزایش قیمت بنزین نرود.

احمدی گفت: دولت در حال حاضر بحثی بر افزایش قیمت بنزین ندارد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: درباره افزایش قیمت در کمیسیون مطرح نه تنها الان بلکه در دوره قبل هم مطرح شد، اما رای نگرفت، نگاهی که مجلس و کمیسیون انرژی به مصرف انرژی دارد، نگاه بهینه سازی انرژی است نه در رابطه با افزایش قیمت و سیاست قیمتی، با این نگاه و با این دیدگاه مجلس نگاهش این است که دولت و دستگاه‌های اجرایی را به سمت و سویی سوق دهد که به سراغ سیاست‌های بهینه سازی بروند.

احمدی گفت: اتفاق خوبی که کمیسیون انرژی مطرح کرد که می‌تواند اثرگذار باشد این است که به جای کارت سوخت از کارت حساب استفاده شود که در کمیسیون تلفیق هم مصوب شد که چنانچه مالک خودرو به پمپ بنزین مراجعه کرد نیازی به کارت سوخت نداشته باشد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به این سوال که آیا سهمیه بنزین به هر نفر و هر کارت ملی اختصاص داده می‌شود، گفت: خیر به هر مالک خودرو اختصاص داده می‌شود.

احمدی گفت: یکی از نگاه‌هایی که در کمیسیون انرژی وجود دارد، نگاه دیپلماسی انرژی است که ما به صورت فعال در این زمینه حضور داریم و پیگیری می‌کنیم، در زمان دولت شهید رئیسی وقتی این جریان برای مذاکره با روسیه شروع شد حضور پیدا کردیم، وزیر مربوطه در کمیسیون آمدند و توضیحات جامع و کاملی را ارائه دادند، اما هنوز به قراردادی منتهی نشده است.

در حال حاضر ما درگیر ناترازی گاز هستیم

احمدی افزود: در بحث سواپ گاز، دیپلماسی انرژی و امنیت انرژی امروز در دنیا حرف بسیار مهمی می‌زند، گاهی با امنیت یک کشور سروکار دارد، وقتی جریان مسائل بین المللی پیش می‌آید، کشورها در بحث انرژی وقتی به هم وابسته باشند، حمایت امنیتی را هم می‌تواند در پی داشته باشد.

وی گفت: در حال حاضر ما درگیر ناترازی گاز هستیم اگر بتوانیم با کشورهایی که با ما رابطه خوبی دارند، حتی کشورهای همسایه مبادله انرژی داشته باشیم، می‌توانیم مشکلات و ناترازی مان را حل کنیم به همین دلیل روسیه استقبال کرده و ما هم در کنار آن قرارگرفته ایم و مذاکرات را انجام می‌دهیم تا به نتیجه برسانیم.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: نتیجه‌ای که برای ما مهم است اینکه مسائل امنیتی، حکمت، عزت و مصلحت را در نظر بگیریم و بعد وارد فضای قرارداد شویم، ما به عنوان کشور استفاده کننده می‌توانیم گاز را در مناطقی که نیازمان است مثلاً شمال کشور استفاده کنیم و گاز جنوب کشور به همان میزانی که می‌خواستیم هزینه نقل و انتقال و تبعاتی که در پی داشت را کم کنیم و از آنجا به جای دیگر بدهیم.

احمدی درباره میادین مشترک در بحث تولید و برداشت گفت: در حال حاضر از نظر برداشت، ما با طرف قطری مان مساوی برداشت می‌کنیم، نگاه و نگرانی ما برای آینده است، قراردادهایی که دولت قطر با بعضی از شرکت‌ها منعقد کرده ما در رابطه با فشار افزایی وزیر و وزارت خانه را پای کار آوردیم که بحث فشار افزایی را دنبال و به نتیجه خوبی برسیم.

احمدی افزود: بر اساس سیاست گذاری‌هایی که انجام داده‌ایم شرکت‌هایی مشخص و قراردادهایی منعقد شده است و نظارت کرده‌ایم که هر چه زودتر شرکت‌هایی که طرف قرارداد هستند برای فشارافزایی پارس جنوبی اقدام کنند./ خبرآنلاین

 

0mmo58.jpg

 

آینه جم: شرکت پخش فرآورده های نفتی استان بوشهر جرییات سیلندر گاز با قیمت آزاد را اعلام کرد.
به گزارش آینه جم؛ این شرکت اعلام کرده: طبق تعرفه قبلی، سهمیه خانوار‌هایی که به شبکه گاز طبیعی دسترسی ندارند ۴ کپسول ۱۱ کیلوگرمی در ماه است که مثل قبل به قیمت 77 هزار تومان عرضه می‌شود.
اما کسانی که تقاضای دریافت کپسول مازاد گاز مایع دارند یا از لوله کشی گاز شهری بهره‌مند هستند، باید هر کپسول گاز مایع را برمبنای نرخ جدید به مبلغ ۱۶۶ هزار تومان خریداری کنند.
اقدام شرکت نفت درخصوص آزادسازی سیلندر گاز به استناد قانون بودجه سالجاری است که از سوی هیات دولت سابق در مرداد مقرر شد که طی آذرماه اجرایی شود، با این هدف که از قاچاق جلوگیری و مصرف مدیریت شود.
اما نکته اینجاست که هرچند در آمار مسئولان استانی اعلام شده 98 درصد شهر و روستاهای بوشهر به شبکه گاز وصل هستند و بنابراین مشمول سیلندر گاز یارانه ای نمی شوند، ولی واقعیت این است که بسیاری از خانوار به خاطر هزینه بالای لوله کشی گاز یا قرارگیری در سکونتگاههای غیررسمی که امکان دریافت خدمات دولتی ندارند، گاز خانگی ندارند.
بنابراین از یک سو این خانوار مشمولگاز مایع یارانه ای نمی شوند، از سوی دیگر جهش نرخ آزاد سیلندر گاز مایع در فصل سرما برای آنها مشکل ساز است که تاخیر در اطلاع رسانی این تغییر قیمت هم باعث غافلگیری این گروه شده است.

0kkk024.jpg

 
 

 

 

 

08WA0014.jpg

 

آینه جم-مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر از انتخاب ۶ روستا به عنوان روستاهای هدف گردشگری در این استان خبر داد.
 
به گزارش آینه جم؛ امیر برومند مديركل بنياد مسكن استان بوشهر گفت:  با بررسی و پیگیری‌های به عمل آمده توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، انتخاب روستاهای گردشگری در استان بوشهر با هدف توسعه و آبادانی روستاها انجام شده است.
 
وی افزود: طی جلسه کارگروه ملی، ۶ روستای بندر بوالخیر و محمد عامری از توابع شهرستان تنگستان، روستای خیرک از توابع شهرستان دشتستان، روستای حصار از توابع شهرستان دیلم، روستای بنود از توابع شهرستان عسلویه و روستای کوچهر از توابع شهرستان جم برای تهیه طرح روستای هدف گردشگری در برنامه هفتم پیشرفت مورد تأیید قرار گرفت.
 
مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر بیان کرد: طی برنامه هفتم برای تهیه و اجرای طرح‌های مذکور اعتبارات مورد نیاز به صورت ملی مصوب و اجرایی می‌شود.
 
وی بیان کرد: طرح هادی روستای هدف گردشگری بوالخیر با رویکرد حفظ و ترویج الگوهای مسکن بومی تهیه خواهد شد.

 

0k9k.jpeg

 

آینه جم : در عصری به سر می‌بریم که همه‌گیری رسانه‌ها و سهولت دسترسی به فضای مجازی موجب شده برخی اخبار به دلیل عدم  وجود اطلاعات صحیح به اشتباه منتشر و باعث انحراف افکار عمومی گردد.  
نظر به طرح بعضی حواشی توسط برخی رسانه‌ها و به لحاظ حفظ و تکریم جایگاه رفیع اهالی راستین رسانه و همچنین به منظور تنویر اذهان ذی‌نفعان و خانواده بزرگ صنعت پتروشیمی کشور، روابط عمومی پتروشیمی جم مواردی را به شرح ذیل به حضور می‌رساند:
اخیراً از سوی تعدادی رسانه‌‌نما، حاشیه‌ای مطرح و در آن اعلام شده است که هیأت مدیره پتروشیمی جم، برای خود حقوق مادام‌العمر درنظر گرفته!
 شاید حداقل در مجموعه و خانواده بزرگ پتروشیمی جم کمتر کسی وقعی به چنین حاشیه‌ ناجوانمردانه و ناروایی بنهد؛ اما بد نیست به منظور شفاف‌سازی و حفظ خاطرجمعی ذی‌نفعان معزز و یادآوری لزوم دقت خبرگزاریها در آنچه منتشر می‌نمایند به اطلاع برسد؛ متأسفانه به ویژه در دو سال گذشته، بیش از ۸۰۰ دعوی از سوی کارکنان و پرسنل خدوم شرکت، علیه پتروشیمی جم در مرجع حل اختلاف کار منطقه ویژه اقتصادی پارس مطرح و نظر به فقدان  آیین نامه‌ای متناسب با شرایط و مفاد قانون کار در این شرکت، صدها رأی علیه جم صادر شد.  
به منظور جلوگیری از طرح شکایات متعدد و در راستای احقاق حقوق کارکنان شرکت، پس از بررسی‌های فراوان، نهایتاً هیأت مدیره با تشکیل کمیته سازش، موافقت نموده و تلاش شد تمامی امور و مسائل داخلی شرکت در خود شرکت حل و فصل شود. یکی از مواردی که با وجود تصویب دستورالعمل جامع حقوق و دستمزد و نظام جبران خدمات شرکت پتروشیمی جم در بهمن ماه ۱۴۰۲، همچنان مغفول مانده و با طرح شکایت از طرف برخی کارکنان منجر به صدور رأی شده بود، موضوع کاهش حقوق و مزایای معاونین، مدیران، رؤسا و کارشناسان ارشد بود که به دلیلی اعم از استعفا، عزل یا … تا مشخص شدن وضعیت و اشتغال در خدمت و پست جدید، در اداره کاریابی حاضر بودند. علی‌رغم آنکه برابر با قانون کار، کارفرما نمی‌تواند حقوق مکتسبه کارکنان را کسر و از مزایا و اعتبارات شغلی ایشان بکاهد، این امر توسط شرکت انجام می‌گرفت و بیش از ۲۵۰ نفر از این افراد به این موضوع اعتراض داشتند. همچنین برخی از ایشان با مراجعه به مرجع حل اختلاف، اقدام به طرح دعوی نموده و آرایی را علیه شرکت اخذ نموده بودند.
به همین منظور و در راستای جبران مغایرت آیین‌نامه‌های داخلی با قانون کار و برای رعایت ضوابط جاری قانونی، هیأت مدیره مصوب نمود که حقوق افراد نامبرده تا زمان اشتغال به پست جدید،  بر اساس آخرین حکم کارگزینی پرداخت شود. تا اینگونه علاوه بر رعایت شرایط قانون کار، از طرح دعاوی بی‌دلیل علیه شرکت نیز جلوگیری شود. لذا این موضوع، هیچ نوع ارتباطی با حقوق و مزایای اعضای هیأت مدیره نداشته و موضوع مصوبه، افرادی که پیش‌تر ذکر آن‌ها رفت می‌باشد. 
همچنین همان‌گونه که سهام‌داران به ویژه سهامداران حقوقی شرکت به صورت کامل مطلع هستند و حسابرس و بازرس قانونی شرکت – که گزارش آن در سامانه کدال نیز به استحضار کلیه ذی‌نفعان می‌رسد – آن را تأیید نموده است، اعضای هیأت مدیره پتروشیمی جم با وجود غیردولتی بودن شرکت، مفاد ماده ۸۴ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) و بخش‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های ناظر به سقف حقوق را رعایت می‌نمایند.
آنچه رفت، سیاهه‌ای بود به جهت روشنگری اذهان خانواده بزرگ پتروشیمی جم و ذی‌نفعان عزیز. اما سخنی با رسانه‌هایی که عامداً یا قاصراً  دست به انتشار اینگونه اخبار ناصحیح می‌زنند نیز داریم تا حداقل کمکی در راستای جای‌گزینی اخبار اشتباه با اطلاعات رسمی و معتبر کرده باشیم و خدایی نکرده عدم دسترسی به خبرهای صحیح، موجب تن دادن به انتشار هر اخباری نگردد. همان‌گونه که مستحضرید، طی یک سال گذشته و در راستای اجرای تکالیف مجمع سالیانه شرکت پتروشیمی جم و احقاق حقوق سهام‌داران و ذی‌نفعان، اقدامات بسیار مهم و قابل توجهی صورت گرفته است. از جمله:
– اخذ رأی قطعی در پرونده بسیار حایز اهمیت پتروشیمی مهر.
-ابطال مصوبه شورای رقابت در خصوص افزایش نرخ سرویس‌های جانبی به میزان ۲۵۳% در سال ۱۴۰۰ در هیأت عمومی دیوان عدالت اداری.
-راه‌اندازی پروژه پادجم پس از بیش از یک دهه انتظار و ناامیدی از اجرای این سرمایه ملی.
-کسب درآمد حداقل ۴٫۰۰۰میلیارد تومان بالاتر از بودجه مصوب جاری.
-نهایی‌شدن اختلافات و وصول مطالبات سنواتی مورد تأکید مجمع از پتروشیمی مروارید و پتروشیمی اروند.
-اخذ رأی در خصوص ۴۳۲ دستگاه آپارتمان از املاک شرکت در منطقه اقتصادی انرژی پارس.
-نهایی شدن فرایند تأمین مالی پروژه کنگان و اجرای با قدرت این پروژه با حل و فصل تمامی موضوعات قبلی و پیشبرد حداکثری پروژه.
البته این‌‌ها تنها بخشی از اقدامات حایز اهمیت مجموعه معظم پتروشیمی جم بوده که در راستای اجرای آن یکایک کارکنان، کارمندان، مدیران و اعضای هیأت مدیره نقش بسزایی داشته‌اند و سود و حلاوت منافع آن به کام نیروهای خدوم شرکت و سهام‌داران معزز آن است.
در انتها ضمن دعوت همگی به رعایت انصاف، تقوا و صداقت در گفتار و نوشتار، از ایشان می‌خواهیم موضوعات را از طریق رسانه رسمی پتروشیمی جم دنبال نمایند.
 
روابط عمومی و امور بین‌الملل 
 
شرکت پتروشیمی جم
 
 

072137_363.jpg

 

 

آینه جم-رئیس هیئت مدیره شرکت پتروشیمی پردیس در تکمیل برخی موارد مطرح شده در مجمع عمومی عادی سالیانه پتروشیمی پردیس درباره پروژه همت گفت: همت منتفی نشده است و هر تغییری که در طرح امکان سنجی آن صورت گرفته باشد در راستای سرعت بخشیدن در حوزه بازدهی سرمایه گذاری در این پروژه و در راستای تأمین منافع ذینفعان(سهامداران) است.
به گزارش آینه جم به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل پتروشیمی پردیس، دکتر اکبر جعفری با اشاره به تکلیف مجمع در سال گذشته و سال جاری برای تسریع در پروژه همت اظهار داشت: هیئت مدیره همت اقدامات درخور توجهی را در راستای اجرایی شدن و به ثمر نشستن پروژه همت انجام داده است که از جمله این اقدامات می‌توان به بروزرسانی طرح امکان سنجی (FS) با تغییر پلن تامین آمونیاک مورد نیاز پروژه به منظور کاهش ریسک‌های ایمنی و میزان سرمایه گذاری با همکاری شرکت مشاور همچنین ساماندهی ساختار سرمایه شرکت جهت افزایش سرمایه و خروج از ماده ۱۴۱ قانون تجارت از طریق ارجاع امر به شرکت مشاور و تهیه گزارش توجیهی لازم اشاره کرد.
وی ادامه داد: با تعدادی از شرکت های مورد تایید لایسنسور، که یکی از آن‌ها شرکت اروپایی و دو شرکت دیگر چینی می‌باشند برای انجام مهندسی پایه(Basic) مذاکراتی صورت گرفت و از بین آن‌ها یک شرکت اروپایی توسط هیئت مدیره انتخاب شده است که فرایند امضای تفاهم‌نامه با این شرکت اروپایی در دست بررسی است.
رئیس هیئت مدیره شرکت پتروشیمی پردیس اذعان کرد: برای تأمین هزینه سرمایه گذاری با چندین سرمایه گذار داخلی و خارجی و صندوق توسعه ملی نیز مذاکرات اولیه ای صورت گرفته است. همه این اقدامات نشان از جدیت هیئت مدیره برای اجرای پروژه همت با در نظر گرفتن سودآوری بیشتر و تحقق اهداف زیست محیطی است.
 

IMG_20241129_072714_843.jpg

 
کاهش هزینه ۴۰ میلیون یورویی پروژه همت نیازمند بروزرسانی FS 
دکتر جعفری درخصوص امکان سنجی اولیه برای تامین آمونیاک پروژه همت که برای آن 15 تا 16 کیلومتر خط لوله انتقال آمونیاک طراحی شده بود گفت: این امر علاوه بر هزینه هنگفت اجرا، از نظر ایمنی بسیار پرمخاطره است. 
دکتر جعفری افزود: با حذف این خط لوله با توجه به کاهش هزینه ۴۰ میلیون یورویی پروژه همت با تاکید مدیرعامل پتروشیمی پردیس که در مجمع عمومی سالیانه شرکت نیز مطرح شد FS پروژه همت باید بروزرسانی شود. در FS جدید تأمین آمونیاک از طریق خطوط دریایی و مخازن آمونیاک پردیس خواهد بود که بر این اساس 40 میلیون یورو از مبلغ سرمایه گذاری پیش بینی شده کاسته می‌شود. 
آقای جعفری با اشاره به اقدامات صورت گرفته که با جدیت از سوی هیئت مدیره پیش می‌رود گفت: ممکن است در حوزه صنایع پایین دستی و برای تکمیل تر کردن و سودآورتر کردن پروژه زیست محیطی همت از صنایع دیگر تبدیلی در حوزه نفت و گاز استفاده شود، بدیهی است در چنین فرایندی مجددا طرح‌های جدید امکان سنجی می‌شود و منطبق بر طرح اصلی چنانچه فضا وجود داشته باشد و این امکان فراهم شود در راستای اثر بخشی بیشتر در حوزه زیست محیطی، پتروشیمی پردیس از آن پروژه‌ها حمایت خواهد کرد.
رئیس هیئت مدیره پتروشیمی پردیس در پایان تاکید کرد: در طرح اولیه همت، استفاده از CO2 شرکت‌های منطقه برای تولید محصول پیش بینی شده بود که این برنامه پابرجاست و قرار است بخش عمده‌ای از دی اکسید کربن مورد نیاز همت از گازهای آلاینده منطقه تأمین شود.
 
 

 

091361104.jpg

 

آینه جم-فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: کلاهبرداری که با شگرد رسیدساز جعلی، ۱۸ میلیارد ریال از حداقل ۱۰ نفر مالباخته در شهرهای بوشهر و شیراز کلاهبرداری کرده بود، توسط پلیس فتا استان دستگیر شد و با صدور قرار قضایی روانه زندان شد.
به گزارش آینه جم، سردار حیدر سوسنی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: چندین شهروند به پلیس فتا بوشهر مراجعه کرده و گزارش دادند فردی پس از مشاهده آگهی فروش طلاجات آن‌ها در سایت دیوار و شیپور، با نشان دادن رسید انتقال وجه جعلی، طلاها را دریافت کرده است و بعد از معامله متوجه کلاهبرداری شده اند.
وی افزود: رسیدگی به این موضوع در دستور کار کارشناسان سایبری قرار گرفت و بررسی‌ها نشان داد متهم با ادعای انتقال وجه از طریق پایا و ارائه تصویر رسید جعلی، طلاجات را تحویل می‌گرفت.
فرمانده انتظامی استان بوشهر ادامه داد: فاصله تماس اولیه کلاهبردار تا ملاقات حضوری بسیار کوتاه بود و مشخصات ظاهری او نشان داد به احتمال اهل بوشهر است.
سوسنی افزود: با تحقیقات علمی کارشناسان پلیس فتا، هویت واقعی کلاهبردار شناسایی و مشخص شد سابقه کلاهبرداری و دستگیری قبلی دارد.
وی گفت: پس از محرز شدن سفر متهم به خارج از استان، اقدامات لازم انجام و به‌محض بازگشت به بوشهر، در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.
سوسنی یادآور شد: در این عملیات، تجهیزات دیجیتال مورد استفاده در جرایم نیز ضبط شد.
وی با اشاره به اینکه متهم با مشاهده مستندات، به جرایم خود اعتراف و نحوه انجام کلاهبرداری را توضیح داد افزود: تاکنون کلاهبرداری از ۱۰ نفر در بوشهر و شیراز به مبلغ تقریبی ۱۸ میلیارد ریال محرز شده است که با توجه به تردد متهم به استان‌های دیگر، احتمال افزایش مالباختگان و حجم کلاهبرداری‌ها وجود دارد.
سوسنی توصیه کرد: شهروندان در معاملات خود به مشاهده تصویر رسید انتقال وجه اکتفا نکنند و از واریز مبلغ به حساب خود اطمینان حاصل کنند.
 
 

 

034hh.jpg

 

آینه جم: به دلیل افزایش قیمت برنج، توزیع آن با نرخ مصوب مورد توجه است، اما بوشهری ها به کیفیت و شیوه توزیع این محصول انتقاداتی دارند.

 

به گزارش آینه جم؛ در شرایطی قیمت 500 هزار تومان برای کیسه ده کیلویی برنج هندی اعلام شده که در مراحل گذشته، نرخ تنظیم بازار این برنج زیر 400 هزار تومان بوده است.

 

این موضوع نشان دهنده رشد قابل توجه قیمت برنج دولتی است، برنجی که با توجیه حمایت از محصول داخلی، طی ماههای اخیر از گمرک ترخیص نشد و اکنون با رسیدن به کیسه ای 500 هزار تومان به دست مردم می رسد.

 

همچنین در شرایطی از جذب 250 هزار تن برنج هندی با نرخ مصوب برای استان بوشهر خبر داده شده که مراکز محدود برای عرضه آن گلایه مندی بوشهری ها را در پی داشته، ضمن اینکه مراکز منتخب هم از کمبود سهمیه گلایه دارند.

 

در همین حال برخی مصرف کنندگان هم مدعی بوی نامطبوع برخی برندهای برنج تنظیم بازار هستند که خرید این محصول را با تردیدهایی مواجه کرده است.

 

با توجه به اینکه سازمان جهادکشاورزی متولی تامین و توزیع برنج با نرخ مصوب می باشد، پیگیری این رسانه برای کسب توضیحات این مجموعه تا زمان انتشار این گزارش بی نتیجه بوده است.


*خلیج‌فارس

 

 

 

017yh.jpg

 

آینه جم-عبدالرسول عمادی 
دیشب تلویزیون ایران در اخبار ساعت هشت و نیم شبکه دو جلسه ای را نشان می داد با موضوع عدالت آموزشی که در آن در دو سوی آقای پزشکیان رئیس جمهور محترم وزیر آموزش و پرورش و رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز نشسته بودند و در گذر دوربین از روی اشخاص معاونان و مشاوران وزیر آموزش و پرورش را دیدم.
در مورد ابن‌نشست و نحوه انعکاس اخبار آن نکاتی را عرض می کنم.
یک
این که آقای پزشکیان به آموزش و پرورش اهتمام کرده و در چند ماه اول ریاست جمهوری اش جلسه ای ویژه رسیدگی به مساله عدالت آموزشی برگزار کرده امید بخش است و البته باید این اهتمام را تا اندازه زیادی مناثر از رئیس دفتر رئیس جمهور دانست. این اتفاق امیدواری به اولویت یافتن امر خطیر تعلیم و تربیت را بیشتر می کند.
دو.
تلویزیون به خبر این‌جلسه به صورتی گذرا پرداخت در حالی که خبر بعد که جلسه اصحاب رسانه با رئیس مجلس بود را آب و تاب فراوان داد این امر نشان می دهد که در نگاه رسانه ملی اهمیت رئیس جمهور از رئیس مجلس کمتر و اهمیت تعلیم و تربیت از رسانه فروتر است.
سه.
در شرایطی که نزدیک به ده درصد از لازم‌التعلیم ها در کشور ما جذب مدارس نشده اند و مدارس مناطق روستایی از حداقل های فضا و تجهیزات بی بهره اند و مدارس شبانه روزی با فقر شدید امکانات خوابگاهی و سوء تغذیه دانش آموزان دست به گریبان هستند تشخیص رئیس جمهور برای تشکیل جلسه حول مساله عدالت آموزشی تشخیص کارشناسانه ای است.
در اخبار تلویزیون که دقت کردم به جز چند جمله کلی از سخنان رئیس جمهور در مورد عدالت آموزشی چیزی دستگیرم نشد تا بدانم که برای تحقق عدالت آموزشی چه برنامه ای و با چه اولویت بندی طراحی شده است اما اگر با کمک دولت و خیرین بتوان مرحله به مرحله مدارس تخریبی را از دانش آموز خالی و بازسازی کرد، مدارس در معرض خطر را ایمن ساخت، حداقل تجهیزات کلاسی را فراهم کرد، کمبود معلم را برطرف کرد و بازماندگان از مسیر تعلیم و تربیت را به این مسیر برگرداند کارهای بزرگ و تاریخی در آموزش و پرورش امروز ایران انجام‌شده است
.
چهار.
تا همین حالا هم کار بزرگی در آموزش و پرورش دولت جهاردهم انجام شده و آن‌ تجدید نظر در رد صلاحیت ۴۷ درصدی داوطلبان تحصیل در دانشگاه فرهنگیان است. یک‌تکریم خوب از شان و مقام.معلمی.
در دولت سیزدهم رد صلاحیت شدگان دانشگاه فرهنگیان از دو درصد دولت قبل از آن جهشی صاعقه وار کرد و به ۴۷ درصد رسید.
در این چند ماه گزینش وزارت آموزش و پرورش دولت چهاردهم مسیر این جوانان به ناحق مردود شده را برای برگشت هموار کرده است و امید است که با تکمیل این‌ فرایند اکثر قریب به اتفاق این عاشقان شغل معلمی به تحصیل برگردند.
ظهور چنین اراده ای در دولت آقای پزشکیان ما را به انجام‌اقدامات بزرگ و مهم در حوزه تعلیم و تربیت امیدوار می کند. این اقدامات بزرگ را عجالتا باید همین تامین حداقل های مورد نیاز مدارس دانست.
پنج.
اگر عدالت آموزشی به معنایی که در بند سه این نوشته آمد صورت تحقق بیابد شاید بتوان به آرزوهای بزرگتری برای آموزش و پرورش ایران هم اندیشید.
آرزوهایی چون داشتن نظام تعلیم و تربیتی مبتنی بر اقتضائات پداگوژیک و باز کردن قید و بندهای سلایق سیاسی از دست و پای مدرسه.
آماده سازی مدارس برای مهارت آموزی 
و هماهنگ شدن با جامعه جهانی در داشتن مدرسه ای فعال و پویا که موتور محرک توسعه ملی باشد.
 
 

 

 

0rt5.jpg

 

 

آینه جم: کلاهبرداران به‌تازگی در قالب پستچی اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

به گزارش آینه جم؛ عده‌ای با حساب کاربری جعلی خود را پستچی معرفی می‌کنند، در پیام‌رسان‌های و شبکه‌های اجتماعی داخلی به کاربران پیام می‌دهند و لینکی آلوده برای آنها می‌فرستند.

در پیامی که کلاهبرداران ارسال می‌کنند، نوشته شده: «سلام مأمور اداره پست هستم نامه احضار به دادگاه داشتین کسی نبود تحویل بگیره شمارتو از رو نامه برداشتم گفتم بگم بهتون احضاریه سوم هست کد رهگیری آنلاین براتون می‌فرستم پیگیری کنید.»

در ادامه، لینک دانلود اپلیکیشن «عدالت همراه» از مایکت نیز ارسال می‌شود، اما این لینک آلوده است و ارتباطی با مایکت و اپلیکیشن عدالت همراه ندارد.
درصورتی‌که روی این لینک کلیک کنید، بدافزاری روی گوشی شما نصب می‌شود. این پیام برای همه مخاطبان تان نیز ارسال خواهد شد. سپس اگر شماره کارت و اطلاعات حساب خود را وارد کنید، بلافاصله حسابتان خالی می‌شود.

روش کار کلاهبرداران چیست؟

پلیس فتا با هشدار نسبت به اینکه روی لینک های ناشناس نباید کلیک کرد، گفته: مجرمان سایبری بعد از برداشت پول باید آن را به یک حساب مقصد بفرستند که قابل‌ پیگیری نباشد؛ پس اقدام به خرید طلا و جواهرات می‌کنند یا از فروشگاه‌های اینترنتی خرید می‌کنند؛ به طور مثال وارد سایت دیوار شده و کالایی را که برای فروش گذاشته شده می‌خرند؛ یعنی پولی را از حساب شما برداشت کرده و به‌ حساب فروشنده جنس در دیوار واریز می‌کنند و جنس را تحویل می‌گیرند؛ وقتی شما پیگیری می‌کنید حساب آن فروشنده جنس در دیوار مسدود می‌شود؛ پس عملاً شما باید دنبال پولتان بدوید.

بعد از کلیک روی لینک آلوده چه باید کرد؟

پلیس فتا از شهروندان درخواست کرد: «در صورت مشکوک شدن به هک‌ شدن گوشی یا دریافت پیام‌های مشکوک، سریعاً با مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرند. این مرکز به‌صورت ۲۴ ساعته آماده ارائه مشاوره و خدمات امنیتی به مردم است.»

 

 

 

آینه جم-به همت سازمان منطقه ویژه پارس سه پروژه کنترل سیلاب با اعتباری بالغ بر ۵۵۰ میلیارد تومان در شهرستان کنگان به بهره برداری رسید.
به گزارش آینه جم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس-مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس در حاشیه افتتاح این پروژه ها با تبریک هفته بسیج گفت: امروز به مناسبت هفته بسیج سه پروژه بزرگ کنترل سیلاب به ارزش ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار افتتاح شد.
سخاوت اسدی با اشاره به شرایط جغرافیایی و توپوگرافی منطقه اظهار داشت: این سدها و کانال ها با هدایت سیلاب ها از تاسیسات پایین دستی حفاظت و صیانت می کنند.
وی به مطالعات صورت گرفته برای مهار سیلاب هایی که در گذشته روی می داد  اشاره کرد و گفت: این پروژه ها با هدایت سیلاب ها به سمت دریا از تاسیسات پالایشگاه های فاز ۱۴، ۲۴- ۲۲ و فاز ۱۳ حفاظت می کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس به اهمیت استراتژیک این پروژه ها اشاره کرد و گفت: پروژه های افتتاح شده تاثیر مهمی در امنیت و پایداری تولید در منطقه و همچنین  ایمنی پالایشگاه ها خواهند داشت.
وی حجم آبگیری دو سد را مجموعا یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعب عنوان کرد.
سرپرست نظارت بر پروژه های منطقه پارس دو کنگان نیز گفت: سد D9 که امروز به صورت نمادین افتتاح شده است احداث آن در سال ۹۹ آغاز شده بود.
سید مصطفی حسینی با بیان این که این سد در مردادماه گذشته اتمام و به بهره برداری رسیده است، هزینه اجرای این پروژه را ۱۷۰ میلیارد تومان عنوان کرد.
وی اظهار داشت: سد D5 در بالادست فاز ۲۲ الی ۲۴ و سد D9 از فاز ۱۴ و دو تاسیسات پایین دستی آن محافظت می کنند.
حسینی ارتفاع سد D9 را ۲۹ متر و  طول کانال آن را یک هزار و ۲۰۰ متر عنوان کرد که با کنترل سیلاب، آب های خروجی را به سمت دریا هدایت می کند.
وی همچنین طول تاج این سد را حدود ۳۰۰ متر دانست و گفت: این سد یکی از بزرگ ترین سدهای خاکی در منطقه کنگان بوده که به دست مهندسین معاونت فنی سازمان منطقه ویژه پارس احداث شده است.
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه ویژه پارس نیز گفت: با احداث سد D9 و D5 تقریبا سامانه کنترل و مهار سیلاب در پارس دو رو به اتمام است.
محسن شکیبایی افزود: تنها پروژه ای که هم اکنون باقی مانده است، سد هنویس بوده که با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست.
وی با بیان این که با احداث آن کنترل سیلاب کل منطقه تنبک و اختر تکمیل می شود، ابراز داشت: در چند سال گذشته علی رغم بارش باران های سیل آسا اما خوشبختانه هیچ یک از تاسیسات نفتی و شهرهای پایین دست این سامانه آسیب ندیده که نشان می دهد سیستم کنترل سیلاب نقش خود را به درستی ایفا کرده و مانع خسارت به صنایع پایین دست شده است.
شکیبایی اعتبار سد هنویس را ۱۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این سد در ۱۸ ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.

44560_orig.jpg

44571_orig.jpg

44572_orig.jpg

44574_orig.jpg

 
 
 

جدیدترین مطالب