62535754.jpg

 

آینه جم- استاندار بوشهر با بیان اینکه جذب اعتبارات ملی ملاک ارزیابی عملکرد مدیران استان بوشهر است از تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در استان خبر داد.

992812-4.jpg

 

آینه جم: افزایش مشروط ۲۰ درصدی یارانه خرداد در حالی کلید خورد که نرخ رشد قیمت کالاهای مصرفی خصوصا خوراکی ها رکوردهای قبلی را شکسته است.

170021528.jpg

 

 

آینه جم-بیش از دو سال از انتظار مدامِ نیروهای شرکتی و قراردادی برای اجرای «ساماندهی واقعی و اساسی» می‌گذرد؛ در این میان، هر زمان که امیدواری‌ها پررنگ می‌شود، ورود سازمان امور استخدامی به ماجرا، همه چیز را به هم می‌ریزد و این سازمان با تدوین و ابلاغ یک بخشنامه‌ی دولتی قصد دارد مانع از حذف پیمانکاران شود؛ با چنین بخشنامه ای، ساماندهی واقعی بازهم نادیده گرفته شده و به محاق می‌رود.
فعالان پویش طرح ساماندهی – پویشی به گستردگیِ تقریباً تمام کشور- که از تمام نهادهای دولتی و عمومی از جمله وزارت نفت، نیرو و شهرداری‌ها در آن عضویت دارند، نسبت به ابلاغ بخشنامه‌ی دولت ابراز نگرانی می‌کنند؛ در بخشنامه‌ی تدوینیِ سازمان امور استخدامی برای ساماندهی، شرکت‌های پیمانکاری حذف نمی‌شوند و دولت فقط مدعیِ نظارت بر آن‌هاست. این در حالیست که مهم‌ترین خواسته کارگران شرکتی از ساماندهی، حذف شرکت‌های واسطه و پیمانکاری است؛ برچیده شدن دست‌های واسطه، اصلی‌ترین مولفه‌ی طرح ساماندهیِ کمیسیون اجتماعی مجلس نیز هست.

 

 

 

 

 

 

به گزارش آینه جم به نقل از واحد روابط عمومی و امور فرهنگی شرکت پتروشیمی بوشهر، جناب آقای دکتر کوشش تبار معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور و دکتر همایونفر، مدیرکل دفتر برنامه ریزی امور اقتصادی و توسعه‌ منطقه ای وزارت کشور در روز چهارشنبه مورخه ۱۴۰۲/۳/۱۷ در مجتمع پتروشیمی بوشهر حضور یافتند.
در این بازدید که جناب آقای دکتر باستین معاون امور اقتصادی استاندار بوشهر و آقای مهندس هاشمی فرماندار محترم عسلویه و جمعی از سایر مسئولین استانی، ایشان را همراهی می نمودند 
، در جریان فعالیت های این مجتمع قرار گرفتند.
آقای سید پیروز موسوی مدیرعامل پتروشیمی بوشهر ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی به میهمانان، گزارش مبسوطی از تولید و پیشرفت فعالیت های پروژه های اجرایی را به میهمانان ارائه نمودند. پس از آن دکتر کوشش تبار ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‌های مدیریت و کارکنان پتروشیمی بوشهر که در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی، نسبت به اشتغال زایی در منطقه توانسته اند عملکرد مطلوبی و همچنین با توجه به موانع و مشکلات موجود، در استمرار تولید و پیشرفت فعالیت های پروژه های در دست اجرا موفقیت های چشمگیری را به دست آورند، تقدیر و تشکر نمودند و سپس جناب آقای مهندس هاشمی نیز با ابراز رضایت از مجموعه پتروشیمی بوشهر، ابراز امیدواری نمودند که با تکمیل زنجیره تولید پتروشیمی بوشهر در آینده نزدیک ، منطقه از برکات این مجتمع و سایر مجتمع های پتروشیمی که راه اندازی خواهند گردید ،بهره مند گردد.
 

IMG-20230608-WA0006.jpg

IMG-20230608-WA0005.jpg

IMG-20230608-WA0004.jpg

17809942_872.jpg

 

 

آینه  جم-:فرمانده انتظامی شهرستان کنگان از صحت عمل مامورین وظیفه شناس پلیس راهور کنگان در بازگرداندن کیف پیدا شده حاوی مقادیر قابل توجه طلا در این شهرستان خبر داد.

IMG-20230607-WA0001.jpg

 

 

به گزارش آینه جم؛ سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی روس پلاست (Rosmould & 3D-TECH and Rosplast) از ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۲ به مدت ۳ روز در مسکو در حال برگزاري مي باشد و شركت پتروشيمي ارياساسول در اين روي داد بين المللي حضوري فعال دارد.

 

1402031610340974527722864.jpg

 

آینه جم- مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به تدوین برنامه کاهش آلودگی زیست محیطی در منطقه پارس جنوبی گفت: در این راستا عملیات کاهش فلرینگ و آلاینده‌های زیست محیطی در پارس جنوبی آغاز شده است.

 

1234567.jpeg

 

آینه جم-شرکت پتروشیمی جم موفق به دریافت تندیس برنزی سه ستاره  در گروه صنايع انرژي بر در توليد الفين و گواهینامه مدیر انرژی برتر در هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی شد.

 

394636_501.jpg

 

آینه جم- شرکت پتروشیمی پارس با سرمایه ثبت شده ۴۷ هزار و ۶۰۵ میلیاردتومانی و ارزش بازار ۱۵۵ هزار و ۸۶۰ میلیاردتومانی، در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به اردیبهشت‌ماه سال جاری نشان داد که در ادامه روند روبه‌رشد خود، توانست به بالاترین میزان درآمدی خود در ۳۸ ماه گذشته برسد و رکورد جدید ثبت کند.

 

 

4553571.jpg

 

آینه جم: جلبک اسپیرولینا یک جلبک سبزآبی با خواصی فوق العاده و حیرت انگیز است که دارای کاربردهای فراوانی است.

 

000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000005845796913315966514104.jpg

آینه جم؛ سجاد بهزادی - نشانه های زیادی هست که با صراحت به ما می گوید ایران امروز، در تله محیط زیست گرفتار شده است. آمارها در حوزه های محیط زیست نشان دهنده ابر بحران در کشور است. روایت ها هولناک هستند و همه چیز به چشم می توان دید. پرسش اساسی اما این است که آیا نظام حکم رانی در جمهوری اسلامی، عمق فاجعه و خطر پیش رو  را می تواند بفهمد و اگر می فهمد آیا می تواند کاری از پیش ببرد؟

 

 

00000000000000000000jjjj5444473.jpg

 

 

آینه جم- ولی اسماعیلی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:
➖کلیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته به دو روز در کمیسیون اجتماعی به تصویب رسید.
➖اما در خصوص اینکه تعطیلی روز پنج‌شنبه‌ باشد یا شنبه تصمیم‌گیری نشد. 
➖قرار شد در جلسه آتی کمیسیون اجتماعی در خصوص اینکه پنج‌شنبه‌ یا شنبه تعطیل باشد، تصمیم‌گیری شود. 
➖بر اساس تصمیم کمیسیون اجتماعی افزایش تعطیلات آخر هفته به دو روز به تصویب رسید. 
➖در کمیسیون اجتماعی از اتاق تعاون و بازرگانی دعوت کردیم تا در صورت تغییر روز تعطیلی از پنج‌شنبه‌ به شنبه منطق علمی و استدلال قوی داشته باشیم تا از این موضوع در صحن مجلس دفاع کنیم. 
➖طبق لایحه دولت ساعت کار اداری در طول هفته یک ساعت و نیم کم می‌شود.

 

 

170138996.jpg

 

آینه جم- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: فاز جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیک ویژه مددجویان زیرپوشش کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی در این استان آغاز شد.

 

 

62589392.jpg

 

آینه  جم- معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزئیاتی از افزایش ۲۰ درصدی یارانه معیشتی سه دهک پایین درآمدی ارائه کرد و گفت: در ماه اول اجرای این طرح، مددجویان کمیته امداد و بهزیستی مشمول افزایش یارانه خواهند بود.

 

lclvphhq.jpg

 

 

آینه جم- مهدی قایدی با انتشار پستی در اینستاگرام، از هواداران استقلال خداحافظی کرد.پست مشکوک اینستاگرامی قایدی: به امید دیدار!

 

 

170380849.jpg

 

 

 آینه  جم- شنیدن نوای قُل قُل قلیان در فضای قهوه‌خانه‌ها، سواحل، تفرجگاه‌ها و محافل خانوادگی و گرایش جوانان به کشیدن آن بدون توجه به ضرری که می‌تواند برای سلامتی آن‌ها به دنبال داشته باشد به بلایی خاموش تبدیل شده که به جان بوشهری‌ها به خصوص جوانان افتاده است.

654321.jpeg

 

 

آینه جم- سعید شیردل، مدیر بازاریابی و فروش پتروشیمی جم با بیان اینکه قیمت محصول (با احتساب نرخ تسعیر ارز) در بازار داخلی ۷۰ درصد ارزان تر از بازار صادراتی است، گفت: یارانه باید به دست تولیدکننده برسد نه دلال بازار.

0000000000000000007655555555550514175071.jpg

 

 

آینه جم-  سيد علی مرتضوی رئیس روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی جم شد. 
به گزارش آینه جم؛ با حکم مهندس قنبریان مدیرعامل پتروشیمی جم سيد علی مرتضوی رئیس روابط عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی جم شد. 
 
مرتضوی جایگزین دکتر احسان پوري مي شود .
.

جدیدترین مطالب