آینه جم: نخوردن غذا در وعده سحری اثرات بد زیادی بر روی بدن دارد.
به گزارش آینه جم؛ کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت عدم مصرف سحری موجب افت قند خون، کاهش تمرکز و سردرد، کاهش توان جسمی، عصبانیت و بیحوصلگی، بیقراری، بوی بددهان و دردهای عضلانی میشود.
نگار چاهی بخش افزود غذاهای دیرهضم مانند میوه، سبزی، غلات سبوسدار، حبوبات، انواع خورشتها با پلو همراه با سالاد و سبزیخوردن، ماست کمچرب غذاهایی هستند که توصیه میشود افراد در وعده سحری خود از آنها استفاده کنند.
وی گفت بهترین سبزی برای وعده سحری کاهو است و افراد باید آبلیمو ترش تازه را در پایان وعده سحری خودمصرف کنند.
چاهی بخش افزود افراد از مصرف غذاهای خشک و سرخکرده در هنگام سحری پرهیز کنند.
وی گفت انواع کوکو سبزی و سیبزمینی، کباب، جوجهکباب، غذاهای سرخکرده و چرب و ادویهدار در وعده سحری استفاده نشود.
چاهی بخش گفت روزه داران بهتر استدر افطار از شیر ولرم و خرما استفاده کنند و از شیرینیهایی مثل بامیه و زولبیا استفاده نکنند که موجب افزایش کلسترول خون میشود.