مسئول ستاد دریافت شکایات داوطلبان مجلس خبرگان رهبری از دریافت 80 طرح شکایت خبر داد.

 انتخابات مجلس خبرگان

مسئول ستاد دریافت شکایات داوطلبان  مجلس خبرگانرهبری از دریافت 80 طرح شکایت خبر داد.

محمدرضا موسی خانی گفت: از تعداد 801 نفری که برای  مجلس خبرگانرهبری نامزد شده بودند 373 نفر در آزمون شرکت کردند.

وی افزود: از این تعداد پس از اعلام نتایج آزمون و بررسی صلاحیت در مجموع 166 نفر واجد شرایط شناخته شدند.

موسی خانی گفت: ستاد دریافت شکایات داوطلبان خبرگان رهبری از دیروز برای دریافت طرح شکایت داوطلبان به مدت سه روز تشکیل شده که تا امروز بیش از 80 طرح شکایت دریافت شده است.

وی افزود: داوطلبانی که قصد طرح شکایت دارند می توانند ظرف امروز و فردا تا ساعت 16 مطابق تبصره دو ماده 16 آیین نامه اجرایی امور انتخابات به دفاتر نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان در استان ها و ورزشگاه تختی در تهران مراجعه و درخواست خود را تحویل دهند.

موسی خانی گفت: گزارشات، مستندات و شکایات داوطلبان پس فردا  دهم بهمن به شورای نگهبان ارسال می شود.

مسئول ستاد دریافت شکایات داوطلبان خبرگان رهبری افزود: ‌فقهای شورای نگهبان از 11 بهمن به مدت ده روز فرصت دارند تا گزارشات ، مستندات و شکایات دریافت شده را بررسی و نتیجه نهایی را اعلام کنند.

شهاب طباطبایی با بیان اینکه هیچ یک از حوزه‌های ما به دلیل رد صلاحیت‌ها تعطیل نشده است گفت: همه اصلاح طلبان با رد صلاحیت‌هایی که اعلام شده است کنار می‌آیند.

اصلاح طلبان

شهاب طباطبایی با بیان اینکه هیچ یک از حوزه‌های ما به دلیل رد صلاحیت‌ها تعطیل نشده است گفت: همه اصلاح طلبان با رد صلاحیت‌هایی که اعلام شده است کنار می‌آیند.

وی در خصوص تعداد افراد رد صلاحیت شده حزب متبوعش گفت: هنوز نتیجه قطعی نیست و نمی‌توانم بگویم چند نفر رد صلاحیت شده اند، اما ما امیدواریم که بخشی از دوستان برگردند و اعتقاد ما این است که همه در چارچوب نظام دارند فعالیت می کنند و اگر اصلا آمده‌اند و کاندید شده اند معنای آن این بوده که می خواهند در چار چوب نظام کار کنند و بنابراین امیدواریم که بخش عمده از دوستان تائید شوند.

وی افزود: تا زمان مقرر برای اعتراض‌ها اقدام خواهیم کرد و حتی پیگیری‌های خود را قانونی و در زمان معین انجام می‌دهیم.

طباطبایی در پایان در خصوص ارائه لیست مشترک با سایر احزاب اصلاح طلبان گفت: طبق روال قبل در شورای هماهنگی مشترک با دیگر احزاب خواهیم بود

سیداحمد خاتمی تکذیب کرد؛ نگفتم «مجلس خبرگان، مجلس افراد مُسن است»

انتخابات مجلس خبرگان

 آیت الله سید احمد خاتمی بخشی از سخنان هفته گذشته که به نقل از وی روایت شده را تکذیب کرد.

هفته گذشته به نقل از آیت الله سید احمد خاتمی سخنانی منتشر شد مبنی بر آنکه «ما تاکید داریم که مجلس خبرگان مجلس شیوخ و افراد مُسن است، اگر افراد جوان بخواهند رهبر مملکت را تعیین کنند، برای مردم قابل قبول نیست».

اما وی بخشی از سخنان منتسب به خود را تکذیب کرد و گفت: جمله اول که مجلس خبرگان  مجلس شیوخ است، سخن خیلی از بزرگان است و اما بخش دوم این سخنان، حرف من نیست.

وی در پاسخ به این سئوال که «شما اولین باری که برای مجلس خبرگان کاندیدا و به تبع آن وارد این مجلس شدید، چه سنی داشتید؟»، گفت: همین جوابی که دادم کافی است.

حجت‌الاسلام سید حسن خمینی و سید محمد غرضی اعتراض خود نسبت به عدم احراز صلاحیتشان را به شورای نگهبان تقدیم کردند.

اعتراض سید حسن خمینی به عدم احراز صلاحیتش

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی و سید محمد غرضی از داوطلبان حضور در رقابت‌های انتخاباتی مجلس خبرگان،‌اعتراض خود را نسبت به  عدم احراز صلاحیت به دفتر شورای نگهبان تقدیم کردند.

برپایه این گزارش،‌ محمد علی انصاری به نمایندگی از حجت‌الاسلام سید حسن خمینی اعتراض وی را به شورای نگهبان اعلام کرده‌ است.

یادگار امام (ره) با اشاره به برگزاری انتخابات‌های مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، اظهار کرد: امیدوارم که انتخابات پیش رو انتخابات مبارکی باشد و بتواند یک بار دیگر حضور عمومی مردم را باعث شود.

آیت‌ الله هاشمی رفسنجانی گفت: عرصه انتخابات آینده می‌تواند موجب افتخار دیگری برای کشور باشد، به شرط اینکه قانون و اخلاق و آداب اسلامی در آن رعایت شود و در پی حذف یک گروه و میدان دادن به گروه دیگر نباشیم و تصمیم‌گیران باید سعی کنند، همه در عرصه انتخابات حضور داشته باشند.

در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام که به ریاست آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تشکیل شد، بررسی و تدوین سیاست‌های کلی خانواده در دستور کار قرار گرفت.

در ابتدای جلسه، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با تبریک ایام خجسته و باشکوه دهه‌ی فجر به مردم متدین و وفادار کشورمان و اعضای مجمع، پیروزی انقلاب اسلامی را با توجه به شرایط سخت آن زمان، از الطاف خداوند دانست و تأکید کرد: رهبری‌های امام(ره) به ویژه حضور یکپارچه آحاد مردم در انقلاب، عرصه را بر رژیم شاهنشاهی چنان تنگ کرد که راهی جز فرار برایش نماند و حتی در آن زمان گفته شد که شاه پس از مشاهده یکی از تظاهرات‌های بزرگ مردمی با هلی‌کوپتر، پس از احضار اعضای دولت خود، معترض شد که چرا به وی گزارش‌های غلط می‌دهند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به حمایت‌های بی‌دریغ غرب، شرق و ارتجاع منطقه از رژیم سابق، گفت: خداوند مردم ایران را آنچنان به وظایفشان آشنا کرد که تا رژیم را ساقط نکردند خیابان‌ها را ترک نکردند و دست از مبارزه بر نداشتند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی عدم رضایت رژیم شاهنشاهی برای ورود امام(ره) به میهن را جدی دانست و گفت: بر اساس اسناد آن زمان، رژیم که می‌دانست پس از ورود امام، عمرش نیز به پایان خواهد رسید، ورود ایشان را به تعویق می‌انداخت.

ایشان افزود: همین امر منجر به تحصن جمعی از علما و روحانیون در مسجد دانشگاه تهران شد که همزمان، درگیری‌های شدیدی خارج از دانشگاه بین نیروهای ژاندارمری و مردم در جریان بود و مردم با حمل پیکر شهدا در خیابان‌های داخلی دانشگاه تهران در شعارهایشان با احساسات بالا از علما می‌خواستند که آنان را مسلح کنند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با ذکر خاطرات خود از ایام باشکوه و در عین حال دلهره‌آور ورود حضرت امام(ره)، گفت: حرکت امام از پاریس تا تهران و نشستن هواپیمای حامل ایشان در فرودگاه و حرکت تا بهشت‌ زهرا که کنترل مسایل در اختیار مردم نبود، لحظات نگران کننده‌ای را ایجاد کرده بود که این مسیر مانند داستان حضرت موسی(ع) و پیروانش برای انقلابیون بسیار سخت گذشت.

ایشان تأکید کرد: با وجود همه این خطرات، امام با صلابت و ابهت کامل وارد کشور شدند و پس از اتفاقات بهشت زهرا که با حضور به موقع آقای ناطق نوری و جسارت ایشان، امام به سلامت از محوطه بهشت زهرا از بین خیل جمعیت با خودرو و هلی‌کوپتر خارج شدند، تا زمانی که امام پس از سپری شدن ساعت‌ها بی‌اطلاعی، محل ایشان مشخص شد، لحظات نگران کننده دیگری بود که به بنده، شهید بهشتی و آیت‌الله موسوی اردبیلی که برنامه‌ها و هدایت مراسم استقبال و استقرار ایشان را دنبال می‌کردیم و دیگر مبارزین سپری شد که نهایتاً امام(ره) آخر شب به مدرسه رفاه آمدند که مصداق این شعر معروف است که همان زمان خواندم.

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم / شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با توجه به ایام پر دلهره استقرار حضرت امام(ره) در مدرسه رفاه، با توجه به تهدیدات موجود توسط رژیم، گفت: امام مانند کوه در مدرسه رفاه، تهدیدهای ریز و درشت آن زمان را خنثی کردند و به رغم اینکه ظاهراً بختیار در پی کودتا بود ولی آمریکایی‌ها به دلیل ترس از امام و مردم آنها را منصرف کردند و یا عقلانیت به خرج دادند که عواقب حکومت نظامی، مرتفع شد و انقلاب به پیروزی رسید.

ایشان تأکید کرد: امام از روز اول مبارزه و ورود به کشور و تا نهایت با مردم بودند و در آن ایام هر چه به ایشان اصرار کردیم که مدرسه رفاه را به خاطر عدم امن بودن ساختمان ترک کنند، ایشان نپذیرفتند که بعدها این ایام باشکوه را در مجلس شورای اسلامی به عنوان روز رحمت یاد کردم.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، ضرورت یادآوری ایام پیروزی انقلاب اسلامی، علل و عوامل واقعی آن را به ویژه برای جوانان کشور مورد تأکید قرار داد و افزود: پیروزی انقلاب اسلامی، پس از سپری کردن انواع و اقسام توطئه‌ها از جمله شورش‌ها، کودتا و جنگ که همه قدرتها اعم از شرق و غرب و ارتجاع در یک طرف و یک ملت تنها در طرف دیگر قرار داشتند، گفت: جنگ با افتخار با فرماندهی امام(ره) تمام شد و خداوند ما را از راه‌های دشوار و سخت عبور داد.

ایشان تصریح کرد: همه این افتخارات مرهون حضور یک‌پارچه مردم است و اگر همچنان مردم را برای انقلاب حفظ کنیم، انقلاب و نظام آسیب نخواهد دید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با استناد به آیات قرآنی، مبنی بر پرهیز از نزاع، اختلاف و تشتت میان امت اسلامی، گفت: اگر قدردان مردم و دستاوردهای انقلاب نباشیم و نزاع و اختلاف را دامن بزنیم، آسیب خواهیم دید.

ایشان خطاب به مسؤولان، صاحبان نفوذ و تصمیم‌گیران کشور تأکید کرد: عرصه انتخابات آینده می‌تواند موجب افتخار دیگری برای کشور باشد، به شرط اینکه قانون و اخلاق و آداب اسلامی در آن رعایت شود و در پی حذف یک گروه و میدان دادن به گروه دیگر نباشیم و تصمیم‌گیران باید سعی کنند، همه در عرصه انتخابات حضور داشته باشند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: اگر انتخاباتی پرشور و با حضور همه سلایق و دلسوزان داخل خانواده انقلاب انجام شود، موجب افتخار دیگری برای نظام و عظمت و محبوبیت بیشتر رهبری خواهد بود که آینده انقلاب را نیز تضمین خواهد کرد، هر چند قدرت‌های جهانی علیه ایران توطئه کنند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اقتدار نظام را در گرو حفظ وحدت مردم، تصمیم‌گیری‌های عاقلانه و منطقی و افزایش انگیزه‌های مردم برای حضور و حمایت از انقلاب و نظام دانست و گفت: نباید مقطعی فکر کرد و باید با درک شرایط زمانی و رشد اطلاعات و آگاهی‌های روزافزون مردم، به نحوی تصمیم گرفت و عمل کرد که مردم همچنان از نظام و انقلاب خویش حمایت کنند.

سپس حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر ناطق نوری به درخواست اعضا به نقل خاطرات خود از اتفاقات روز ورود حضرت امام(ره) به کشور و مسیر حرکت امام تا بهشت زهرا و خروج از آن با خودرو و بالگرد پرداخت و گفت: در شرایطی که تمام مردم ایران و حتی جهان در آن روز وقایع ورود حضرت امام را دنبال می‌کردند، ولی به دلیل ازدحام مردم و استقبال پرشور آنان از امام، نظم برنامه‌ها از دست تصمیم‌گیران خارج شد و امام با لطف و عنایت خداوندی، پس از استقرار در منزل شخصی و سپری شدن لحظات نگران کننده و دلهره‌آور به مدرسه رفاه منتقل شدند.

در ادامه این جلسه که علاوه بر اکثریت اعضا، وزرای اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، رئیس فراکسیون زنان و امور خانواده مجلس و کارشناسانی دیگر از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های ذیربط نیز حضور داشتند، بررسی و تدوین سیاست‌های کلی خانواده در دستور کار قرار گرفت.

در ابتدای بحث، گزارش مصور کمیسیون زنان و جوانان توسط خانم دکتر لیلا بروجردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام قرائت شد، سپس پس از بحث و بررسی‌های مبسوط اعضا موارد ذیل به تصویب رسید:

خانواده، واحد بنیادی و سنگ بنای جامعه‌ اسلامی و کانون رشد و تعالی انسان و پشتوانه سلامت و بالندگی و اقتدار و اعتلای معنوی کشور و نظام است و سمت و سوی حرکت نظام باید معطوف باشد به :

1ـ ایجاد جامعه‌ای خانواده محور و تقویت و تحکیم خانواده و کارکردهای اصلی آن برپایه الگوی اسلامی خانواده به عنوان مرکز نشو و نما و تربیت اسلامی فرزند و کانون آرامش‌بخش.

2ـ محور قرار گرفتن خانواده در قوانین و مقررات، برنامه‌ها، سیاست‌های اجرایی و تمام نظامات آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به ویژه نظام مسکن و شهرسازی.

3ـ برجسته کردن کارکردهای خانواده و مسجد برای حفظ و ارتقاء هویت اسلامی و ملی و صیانت از خانواده و جامعه.

4ـ ایجاد نهضت فراگیر ملی برای ترویج و تسهیل ازدواج موفق و آسان برای همه دختران و پسران و افراد در سنین مناسب ازدواج و تشکیل خانواده و نفی تجرد در جامعه با وضع سیاست‌های اجرایی و قوانین و مقررات تشویقی و حمایتی و فرهنگ‌سازی و ارزش‌گذاری به تشکیل خانواده متعالی براساس سنت الهی

5ـ ارتقای سرمایه اجتماعی و استحکام مناسبات و استواری روابط خانوادگی برپایه رضایت و انصاف، خدمت و احترام و مودت و رحمت با تأکید بر:

ـ بکارگیری ظرفیت‌های آموزشی، تربیتی و رسانه‌ای کشور به منظور ایفاء نقش یکپارچه در جهت تحکیم بنیان خانواده و روابط خانوادگی.

ـ فرهنگ سازی و تقویت تعاملات اخلاقی.

ـ مقابله مؤثر با جنگ نرم دشمنان برای فروپاشی و انحراف روابط خانوادگی و رفع موانع و زدودن آسیب‌ها و چالش‌های تحکیم خانواده.

ـ ممنوعیت نشر برنامه‌های مخل ارزش‌های خانواده.

ـ ایجاد فرصت برای حضور مفید و مؤثر اعضای خانواده در کنار یکدیگر و استفاده مؤثر خانواده از اوقات فراغت به صورت جمعی.

سید حسن خمینی در مراسم تجدید میثاق رئیس جمهور و ‌اعضای هیأت دولت با آرمان‌های بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران

حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی تولیت آستان حرم امام خمینی (ره)  در مراسم تجدید میثاق رئیس جمهور و ‌اعضای هیأت دولت با آرمان‌های بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: از اینکه این روزها با شادی پایان یک سختی همراه هستیم بسیار خرسندیم و آن را به فال نیک می‌گیریم که امسال دولت توانست با عزم ، همت ، کوشش و تلاش بسیار مقدمات سختی‌های پیش روی مردم را بردارد.

وی با بیان اینکه 22 بهمن دو قهرمان دارد، خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) و مردم قهرمانان 22 بهمن هستند.

حسن خمینی با اشاره به بیانات امام خمینی (ره)، اظهار کرد: روزی از امام (ره) پرسیدند که رمز محبوبیت شما در میان مردم چیست که ایشان در پاسخ فرمودند که مردم من را خدمت‌گزار خود و صادق یافتند. مردم هر کجا که صداقت و درستی را ببینند اقبال می‌کنند و هر جا که اقبال کردند طوفان عمومی جامعه توان ریشه‌کن کردن هر سدی را خواهد یافت.

تولیت آستان حرم امام خمینی (ره) گفت: به لطف خدا عزم ملی و همت دوستان در مجموعه دولت باعث شد که تحریم‌های ظالمانه و مشکلات سختی که پیش روی جامعه وجود داشت برداشته شود.

یادگار امام (ره) با تأکید بر لزوم توجه به مسائل سیاسی و اقتصادی،‌گفت: امروز در نیمه دوم راه دولت هستیم و چشم‌ها به عزم دولت است که باز هم به اتکاء به اراده و وحدت ملی مشکلات را هم در عرصه‌های اقتصادی و هم در عرصه سیاسی از پیش پای کشور بردارد.

وی افزود: به لطف خدا رئیس جمهور ما را به عنوان یکی از فرزندان امام (ره) و سربازان این مسیر می‌داند و ان‌شاءالله نیز ایشان به کارهایی که در پیش دارند امیدوار هستند.

حسن خمینی در پایان با اشاره به برگزاری انتخابات‌های مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال جاری، تأکید کرد: امیدوارم که انتخابات پیش رو انتخابات مبارکی باشد و یک بار دیگر بتواند حضور عمومی مردم را باعث شود و با اتکاء به آن بتوانیم روزهای خوبی را در جامعه داشته باشیم.

اصلاح‌طلبان در اصلاح‌طلب‌ترین استان؛ یک نامزد و هشت حوزه انتخابیه‌+ جدول

با آنکه اصلاح‌طلبان سیستان و بلوچستان در دوره‌های مختلف همواره به اصلاح طلبان تمایل داشته‌اند، اما در انتخابات مجلس دهم، وضعیت به گونه‌ای است که باید آن را استان «هشت حوزه و یک نامزد» خواند.

انتخابات مجلس دهم

در ادوار مختلف انتخابات، مردم سیستان و بلوچستان رفتار اصلاح‌طلبی از خود نشان داده‌اند و عموما نامزدهای اصلاح‌طلب در انتخابات ریاست جمهوری بیشترین رای را در این استان به خود اختصاص داده‌اند.

به جز سال ۷۶ و ۸۰ که خاتمی با رای بالا از این استان رئیس جمهور شد، در انتخابات سال ۸۴ مصطفی معین تنها در سیستان و بلوچستان بود که توانست رای اول استان را به دست آورد. در سال ۸۸ نیز میرحسین موسوی بر اساس آمار وزارت کشور در استان سیستان و بلوچستان و اردبیل رای بیشتری از احمدی‌نژاد کسب کرده بود.

در انتخابات پیش رو نیز به نظر می‌رسد در شرایط فعلی اصلاح‌طلبان بین چهار تا پنج نامزد برای هشت حوزه انتخابیه استان معرفی کنند و سه نفر از این افراد شانس بالای ۵۰درصد برای ورود به مجلس دارد.

وضعیت انتخاباتی در منتهای الیه جنوب شرقی کشور این‌گونه است که در زاهدان سی و پنج نفر تایید شده‌اند و در میان تایید صلاحیت شده‌ها ۱۶ بلوچ اهل سنت هستند و دیگران شیعه و فارس و عموما لیست‌های انتخاباتی به صورت یک فارس و یک بلوچ بسته خواهد شد.

در میان چهره‌های سیاسی بلوچ، افرادی برای حضور در لیست  اصلاح‌طلبان  هستند و آنگونه که گفته می‌شود یکی از این افراد هم به اصلاح‌طلبان نزدیک است که میثاق‌نامه را امضا کرده است، با اینهمه اگر در میان فارس‌ها و شیعیان کسی تایید نشود، اصلاح طلبان  زاهدان به مشکل برخواهند خورد.

در شهر دیگر، زابل، چهره اصلاح‌طلب تایید شده  هست اما در میان آنها چهره‌های شاخصی نیستند، با اینهمه یک نفر با گرایش نزدیک به دولت احتمالا دارد در لیست اصلاح‌طلبان قرار بگیرد اما اصلاح طلبان برای نفر دوم در حال رایزنی هستند.

در حوزه خاش جریان اصلاحات فعلا چهره‌ای ندارد و اصلاح طلبان هنوز منتظر نتیجه نهایی تایید صلاحیت‌ها در شانزده بهمن هستند تا از گزینه‌های موجود به یکی برسند.

اما در ایرانشهر، نامزد نزدیک به اصلاح‌طلبان تایید شده است اما این مشکل وجود دارد که موقعیت رای خوبی ندارند، بدین ترتیب اصلاح‌طلبان در ایرانشهر هنوز منتظرند اما آن‌چنان که فعالان سیاسی منطقه می‌گویند اصلاح طلبان در ‌‌نهایت نامزد معرفی خواهند کرد.

در حوزه انتخابیه سراوان هفت نامزد تایید شدند که شش نفر اصولگرا هستند و نفر هفتم هم شانس بالایی برای رای آوری ندارد و در نهایت در حوزه انتخابیه چابهار چند نفر نیروی مستقل حضور دارند اما نیروی اصلاح‌طلبی در این منطقه تایید نشده است که اصلاح طلبان فعلا در حال رایزنی با این افراد هستند.

 اصلاح‌طلبان در اصلاح‌طلب‌ترین استان؛ یک نامزد و هشت حوزه انتخابیه‌

پیام انتخاباتی روحانی خطاب به مردم

آینه جم:با تاکید بر اینکه در هیچ شرایطی نباید به صندوق آراء پشت کنیم، یادآوری کرد: اگر رای ٢٤ خرداد سال 92 نبود، پایان یافتن تحریم ها هم نبود؛ لذا مردم باید به پای صندوق بروند و بهترین ها را برگزینند. روحانی تصریح کرد: این روزها، روزهایی است که همه منتظرند از سوی شورای محترم نگهبان امیدهای بیشتری به سوی جامعه برگردد.
 

به گزارش آینه جم:: رئیس جمهور با بیان اینکه راه و اصول امام همواره برای ما راهنما و راهگشا بوده و خواهد بود، گفت: شجاعت و ایستادگی امام در مقابل استکبار و استعمار و شهامت امام در بازنگری و تغییر، شهامت امام در جنگ و صلح و شرایط جدید، برای همه ما درس آموز بود.

حسن روحانی در حاشیه مراسم تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی که در آستانه آغاز سی و هفتمین دهه فجر انقلاب اسلامی صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: امروز رهبری شجاع و مدبر آن راه را همچنان ادامه می دهند و ما فتوای سیاسی ایشان در حق الناس خواندن رأی مردم و موضوع هسته ای را دیدیم.

وی با تاکید بر اینکه اساس راه امام بازگشت عزت در این کشور بود، افزود: آرمان امام خمینی(س) استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است.

رئیس جمهور تصریح کرد: آزادی به معنای هرج و مرج نیست، بلکه به معنای حضور مردم در سرنوشت کشور است.

وی با اشاره به اینکه استقلال به معمای نفی استیلای بیگانه است، گفت: امام از روز اول به ما آموخت که دین و دین سالاری در کنار مردمسالاری است، اما حکومت اسلامی را در همان ایامی که در بعد پیروزی انقلاب در پاریس بودند به جمهوری اسلامی تعبیر کردند.

روحانی ادامه داد: امام از روز اول به خوبی برای ما تبیین کردند که پیروزی در صورت پشتیبانی مردم از نظام و رای آنان مهم است، اما گفتند دل مردم را بدست آورید. امام با بیان صریح گفتند رییس جمهوری، مجلس و همه امور با رأی و بدست مردم است

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: امسال خوشبختانه ایام پیروزی انقلاب با پیروزی با منطق مردم در مقابل ٦ قدرت جهانی و پایان یافتن تحریم و باز شدن زنجیرها از کشور و احترام جهانیان به ایران همزمان شد.

رئیس جمهور با اشاره به دو انتخابات پیش رو، تاکید کرد: حضور مردم در این عرصه بسیار کارساز خواهد بود و هیح چیز نباید امید را از ما بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه در هیچ شرایطی نباید به صندوق آراء پشت کنیم، یادآوری کرد: اگر رای ٢٤ خرداد سال 92 نبود، پایان یافتن تحریم ها هم نبود؛ لذا مردم باید به پای صندوق بروند و بهترین ها را برگزینند.

روحانی تصریح کرد: این روزها، روزهایی است که همه منتظرند از سوی شورای محترم نگهبان امیدهای بیشتری به سوی جامعه برگردد.

وی ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به مردم ایران و بیت مکرم امام که در پیروزی انقلاب و استقرار انقلاب زحمات زیادی کشیدند و بار مسئولیت زیادی را تحمل کردند، تبریک گفت و عنوان کرد: احترام به امام، احترام به راه و به اصول امام و بیت امام است. من این ایام را به بیت ایشان خصوصا یادگار عالم، دانشمند و فرهیخته شان حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی تبریک عرض می کنم.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: اصول امام یک مجموعه است و نباید بخشی را گرفت و دیگر بخش ها را رها کرد. صرف دیدن روزهای زمستانی انصاف نیست و همه باید تابع اصول امام باشیم.

وی در پایان از مردم کشورمان برای حضور هرچه باشکوه تر در در راهپیمایی٢٢ بهمن امسال دعوت کرد.

[کد خبر:AJ12521]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب