00008I4A8518.jpg

آینه جم ، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور از روستاهای شهرستان جم بازدید کرد و در نشست با فعالان روستایی شهرستان حضور یافت.

 به گزارش خبرنگار آینه جم ، در نشستی با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و شوراها، فرماندار جم، مدیر کل امور روستایی استان بوشهر ، شوراها، دهیاران و فعالان اقتصادی جم، راهکارهای کارآفرینی و سرمایه گذاری در روستاها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و همچنین در این نشست بر انجام طرح های مشترک روستایی با مشارکت سرپرستان خانوارها تاکید شد.

سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در جمع دهیاران، شوراهای اسلامی و فعالان روستایی در شهرستان جم گفت: مشارکت مردم در اقتصاد زمانی به نتیجه می رسد که دولت کوچک شود نه اینکه نفت بفروشیم و به جیب مردم بریزیم و خوشحال باشیم که به توسعه رسیده ایم.

وی با اشاره به توسعه پایدار و پویا در اقتصاد بیان کرد: قرار بود دربرنامه پنجم توسعه نرخ رشد اقتصادی به 8 درصد برسد اما اقتصاد ما در هیچ برنامه ای به این رشد دست نیافته است و این نشان از نبود حضور موثر مردم در فعالیت های اقتصادی است.

رضوی درباره جایگاه تعاونیها در اقتصاد کشور گفت: تعاونی های ما باید کارآمد و دارای توجیه اقتصادی باشند نه اینکه صاحبان آن بخواهند که وامشان را پرداخت نکنند.

وی ادامه داد: بسیاری از تعاونی داران بعد از اینکه وام را دریافت کردند پول آن تنها به دست یک نفر رسید و در جاهایی مختلفی جدا از تعاونی ها خرج شد و این نشان می دهد که موفق عمل نکرده ایم.

معاون توسعه مناطق روستایی و محروم ریاست جمهوری اظهارکرد: حداقل 70 درصد تعاونی داران از تسهیلات با بهره کم استفاده کرده اند که نه تنها نتوانسته اند ایجاد اشتغال پایدار کنند بلکه بسیاری از آنها در خواست دارند که وام هایشان بخشیده شود.

رضوی یادآور شد: باید در روستاها در مساجد و محلات با مردم نشست و اعتماد آنها را برای مشارکت در اقتصاد کشور جلب کرد.

رضوی با اشاره به اینکه مشارکت می تواند صاحبان سهام و مدیران را پاسخگو کند گفت: مشارکت یک توسعه فرهنگی و سیاسی است که صبر و تحمل افراد را بالا می برد و آنها را انتقاد پذیر می کند.

وی گفت: کشور ما سالاانه 300 هزار میلیارد ریال بازار مصرف لباس دارد که بیشتر از چین و ترکیه وارد می شود، باید کاری کنیم که تولید این میزان لباس توسط زنان ایرانی در داخل انجام شود، نه اینکه برای دیگران در خارج ایجاد اشتغال کنیم.

رضوی با اشاره به اینکه روستائیان تولید کنندگان خوبی هستند اما تجار خوبی به حساب نمی آیند افزود: اگر بخواهیم رونق و انگیزه بین روستائیان ایجاد شود باید شرکت خدماتی، تولیدی و توزیعی ایجاد و با بازاریابی محصولاتمان را به بازار معرفی کنیم.

طبق آخرین سرشماری جمعیت شهرستان جم 54 هزار نفر است که نیمی از آنها در روستاها ساکن هستند.

براساس گزارش آینه جم ، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور به همراه فرماندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از طرح های اقتصادی در روستاهای بهارستان، قائدی، تشان، دره بان نیز بازدید کرد.
















 

 IMG_9591IMG_9592IMG_9603IMG_9629IMG_9633IMG_9634IMG_9646IMG_9661

[کد خبر:AJ17908]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


دیدگاه‌ها   

+4 # یوزارسیف 1395-06-15 12:17
دوباره از این مسخره بازی های حال به هم زن و تکراری و کلیشه ای. دوباره خیمه شب بازی. دوباره ریاکاری. با با چی میشه اگه یکبار هم یک مسئولی تشریف بیاورند و مراسم استقبال با دختران خردسال و بعضا نوجوان با لباس محلی و بزک کرده در کار نباشد؟ مگر آسمان به زمین می آید؟ مگر قرآن خدا عوض می شود؟ این چه رسم بد و شومی است که ماها علم کرده ایم؟ چرا حتما باید دخترکان با لباس محلی و دسته گل به استقبال بیایند؟ واقعا چرا؟ خیلی دلم می خواد یه شیر پاک خورده ای یه جواب درست و حسابی به من بده
پاسخ دادن | پاسخ به نقل قول | نقل قول کردن
-2 # مهدی بکران 1395-06-15 19:30
یوزارسیف همیشه مهربان بود و همیشه با اقتدار با نام خود اظهار نظر می کرد. یوزارسیف می داند جم مهد فرهنگ و بام ادب و مهمان نوازی است. یوزارسیف می داند حضور خردسالان به بهانه خوش آمدگویی و تقدیر و لبخند مقام مسول چقدر روحیه خودباوری را در خردسال زنده می کند. و با اعتماد بنفس بیشتری برنامه های آینده خویش را پیش می برد. لباس محلی هویت و پوشش بانوی جمی است و دسته گل یعنی عمری به زیبایی گل برایت ارزومدم مهمان عزیز و ارزو دارم با قدومت و ارائه خدمات به دیار ما این خطه را معطر به عطر خدمت بی منت خویش کنی
پاسخ دادن | پاسخ به نقل قول | نقل قول کردن
+2 # سلام 1395-06-16 09:08
اين سفرها هيچ دستاوردي ندارد
اين گرگ سالهاست با گله آشناست.......
پاسخ دادن | پاسخ به نقل قول | نقل قول کردن
+3 # یوزارسیف 1395-06-16 09:14
آقای بکران لطفا خودت را به آن راه نزن. در اینکه جم مهد فرهنگ و ادب است هیچ شکی نیست و اصلا هم نیازی نیست که شما دایه دلسوزتر از مادر شوی.آنچه مذموم و نکوهیده است ریاکاری و مدح و ثنای نابجا و تکرار حرکات نمایشی و کلیشه ای در جلوی دوربین هاست. مهمان نوازی و فرهنگ و ادب با این ادا ها و حرکات کاملا در تضاد است و هیچ سنخیتی ندارد. اگر مسئولی قرار است انجام وظیفه کند دیگر چه نیازی به این حرکات نمایشی است که هر مسئولی از هر رده ای و در هر زمانی تشریف می آورد این حرکات تکرار می گردد؟! تازه از اینهمه آمدن و رفتن چه سودی حاصل شده یا می شود و یا خواهد شد؟ سالها آمد و رفت و این استقبالها دیده ایم واقعا چند درصد مشکلات مردم حل شده است. هیچ کس با مهمان نوازی مخالف نیست. ببخشید جناب بکران اگر یک فرد غریبه و مسافر گرفتار وارد همین شهر شود اینگونه استقبال می شود؟ چند نفر اصلا در حل گرفتاریش می کوشند؟ اساسا مهان نوازی و کمک به همنوع زمانی ارزشمند است که ریشه ای، بدون ریا،خودجوش و عمومی باشد نه اینکه برای تشریف فرمایی مسئولان محترم از روزها و بلکه هفته ها قبل برنامه ریزی شود و کلی هم از بیت المال هزینه شود. لطفا فرافکنی نفرمایید. اینجانب قطعا اگر بیشتر از شما دغدغه نام و نشان و فرهنگ و لباس محلی جم نداشته باشم یقینا کمتر نیز نخواهد بود. بحث بر سر یک مطلب بسیار اساسی و مهم است و آنهم ترویج فرهنگ ریاکاری و مدح و ثنا و تعرف و تمجید بی خود و بی جهت و تملق است. شما بهتر است در هنگام عید نوروز بدون چشمداشت وریا هر تعداد که می توانید بسیج کنید و از مهمانان نوروزی استقبال و پذیرایی به عمل آورید. با آنها مهربانی کرده و راهنماییشان کنید. با خوشرویی با آنها رفتار کنید و تصویری زیبا از جم و فرهنگ جمی در ذهن عامه آنها ایجاد کنید. این استقبال های برنامه ریزی شده و گلچین شده از کسانی که در مسئولیت و قدرت هستند و کاملا شائبه دار است و بوی رنگ و ریایش بدجوری شامه را آزار می دهد هرگز نشانه مهان نوازی نیست و کاملا آلوده به سیاست است
پاسخ دادن | پاسخ به نقل قول | نقل قول کردن
0 # جوهری جمی 1395-06-21 07:53
نمی دانم چرا هرجا بکران کامنت می گذارد همیشه منفی می خورد؟ احتمالا نشانه محبوبیت ایشان است
پاسخ دادن | پاسخ به نقل قول | نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب