003388e183da.jpg

 آینه جم ، نشست هم‌اندیشی رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با نماینده مردم شهرستان‌های کنگان، دیر، عسلویه و جم در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

به گزارش آینه جم ، رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شامگاه شنبه در این نشست که با حضور اعضای هیات رییسه دانشگاه برگزار شد گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت یکی از برنامه‌های ارزشمند بوده که در دولت تدبیر و امید شروع‌شده است.

دکتر علیرضا رئیسی افزود: در سال‌های گذشته سلامت و بهداشت اولویت پانزدهم دولت‌ها بود که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید موضوع بهداشت و سلامت به‌عنوان اولویت اصلی دولت قرار گرفت.
وی تصریح کرد: توسعه هر کشور بدون در نظر گرفتن حوزه سلامت یک توسعه ناقص بوده به‌گونه‌ای که کشورهای توسعه‌یافته حوزه سلامت را به‌عنوان یکی از حوزه‌های اصلی قراردادند.
دکتر رئیسی افزود: طرح تحول نظام سلامت از 15 اردیبهشت 1393 با محورهای کاهش پرداختی از جیب مردم، ترویج زایمان طبیعی، ارتقای کیفیت هتلینگ، ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، اصلاح تعرفه خدمات سلامت، حضور پزشکان متخصص در بیمارستان‌ها، ارتقای کیفیت ویزیت و ارتقای کیفیت خدمات در اورژانس‌ها شروع به کارکرد.
وی با تشریح دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در استان تصریح کرد: از آغاز بسته کاهش میزان پرداختی بیماران بستری تاکنون بیش از 315 هزار بیمار بستری در استان بوشهر از این بسته استفاده کرده‌اند که بر اساس جمعیت استان حدود یک‌سوم جمعیت از آن بهره‌مند شده‌اند.
دکتر رئیسی افزود: از آغاز این طرح تاکنون بیش از 42 هزار نفر بیمار بستری در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان از مزایای این بسته بهره‌مند شده‌اند.
انجام بیش از دو میلیون و سیصد هزار ویزیت در درمانگاه‌های تابع دانشگاه
وی یادآور شد: در بسته ویزیت متخصصین تاکنون بیش از دو میلیون 380 هزار ویزیت در درمانگاه‌های تابع دانشگاه در استان بوشهر انجام‌گرفته است.
دکتر رئیسی بیان کرد: در بسته ویزیت متخصصین تاکنون بیش از 354 هزار ویزیت در درمانگاه‌های کنگان صورت گرفته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بابیان اینکه از زمان شروع بسته پزشکان مقیم در استان تاکنون بیش از 427 هزار متخصص روز با حضور فیزیکی تمام‌وقت به مردم استان خدمات درمانی تخصصی ارایه داده‌اند گفت: از زمان شروع این بسته در بیمارستان امام خمینی (ره) 120 متخصص روز به مردم خدمات درمانی تخصصی ارایه داده‌اند.
دکتر رئیسی افزود: در استان بوشهر به‌صورت میانگین ماهانه نزدیک به 300 پزشک از خدمات بسته حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم برخوردار شده‌اند که در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان 25 نفر پزشک، در بیمارستان توحید جم 37 و بیمارستان نبی اکرم (ص) عسلویه 25 نفر پزشک از خدمات این بسته بهره‌مند شده‌اند.
وی تصریح کرد: در بسته ماندگاری پزشکان در مناطق محروم تاکنون برای بیمارستان نبی اکرم عسلویه بالغ‌بر 18 میلیارد ریال و برای بیمارستان توحید جم بالغ‌بر 5/27 میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده‌شده است.
دکتر رئیسی افزود: از زمان آغاز طرح تحول نظام سلامت تاکنون بیش از پانزده هزار و 800 زایمان طبیعی رایگان و دوازده هزار و 700 سزارین در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه صورت گرفت است که در همین مدت در بیمارستان امام خمینی (ره) چهار هزار و 300 زایمان طبیعی رایگان و دو هزار و 600 سزارین انجام‌شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تا قبل از سال 1392 کل استان بوشهر فقط دارای 84 تخت ویژه بوده است که در حال حاضر علاوه برافزایش تخت‌های ویژه و توزیع مناسب در سراسر استان، تعداد آن به بیش از یک‌صد و 64 تخت رسیده است.
پیشرفته‌ترین مرکز MRI استان در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان است
دکتر رئیسی افزود: پیشرفته‌ترین مرکز MRI استان در بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان است که این دستگاه با توان یک ونیم تسلا و به‌صورت ده کاناله باعث تحولی عظیمی در حوزه تشخیص و درمان بیماران خواهد شد.
در آینده نزدیک دومین مرکز جراحی اعصاب در کنگان راه‌اندازی می‌شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس سیاست‌گذاری‌های دانشگاه انتظار می‌رود در آینده نزدیک دومین مرکز جراحی اعصاب در کنگان راه‌اندازی شود که زیرساخت‌های آن به‌صورت کامل آماده‌شده است به‌گونه‌ای که با راه‌اندازی این مرکز در کنگان علاوه بر پوشش مناطق جنوبی استان، به استان‌های هم‌جوار نیز خدمات درمانی ارایه خواهد داد.
دکتر رئیسی افزود: یکی از مشکلات حوزه درمان استان مطالبه از بیمه‌هاست که موجب کند شدن ارایه خدمات به مردم شریف استان شده است به‌گونه‌ای که از تیرماه سال 94 پرداختی به دانشگاه علوم پزشکی صورت نگرفته است.
تمامی مراکز روستایی استان دارای پزشک عمومی هستند
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: تا پایان سال 92 تعداد کل پزشکان عمومی مراکز بهداشتی استان بوشهر حدود 85 پزشک بوده این در حالی است که 134 پزشک موردنیاز بوده ولی در حال حاضر 137 پزشک عمومی در حال ارایه خدمت هستند که خوشبختانه در تمامی مراکز روستایی پزشک عمومی وجود دارد.
دکتر رئیسی با اشاره به اینکه تعداد دندان‌پزشکان در استان بوشهر در سال 92 از 102 به یک‌صد و 60 دندا‌ن‌پزشک در سطح استان افزایش پیداکرده است افزود: یکی از راه‌های برون‌رفت از بحران در حوزه درمان استان این است که سازمان‌های متولی در سطح استان در برابر صنایع مربوط به خودشان بتوانند وظایفشان را با استانداردهای وزارت بهداشت دنبال بکنند.
باید قبل از شروع عملیات اجرایی هر صنعتی در سطح استان بوشهر، پیوست سلامت آن تهیه شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید قبل از شروع عملیات اجرایی هر صنعتی در سطح استان بوشهر، پیوست سلامت و مسئولیت‌های اجتماعی آن نوشته شود به‌گونه‌ای که بر اساس برنامه پنجم توسعه که در لایحه برنامه ششم نیز ذکرشده، صنایع بزرگ باید همزمان با ایجاد یا توسعه فعالیت‌های خود، پیوست سلامت آن را نیز در نظر گرفته و اجرایی کنند.

دکتر رئیسی افزود: البته پیوست سلامت ابعاد گسترده‌ای از اقدامات و نیز حوزه جغرافیایی استان را در برمی‌گیرد که فعالیت مؤثر و نوین برای کاهش آلاینده‌ها، مشارکت در برطرف کردن آسیب‌های پیرامونی و در یک‌کلام نقش فعال در حوزه سلامت‌محوری استان در این راستا خواهد بود.
وی تصریح کرد: افزایش شاخص تخت‌های بیمارستانی به بیش از 2، یکی از چشم اندازهای برنامه‌ریزی‌شده حوزه سلامت استان تا سال 1404 است که اکنون این شاخص در استان بوشهر یک و چهاردهم است.
دکتر رئیسی اظهار کرد: افزایش تخت‌های ویژه در سطح استان بوشهر به بیش از 200 تخت نیز از دیگر برنامه‌های دانشگاه تا سال 1404 است و همچنین تبدیل استان به سه قطب درمانی جنوب با محوریت کنگان، شمال با محوریت گناوه و مرکز با محوریت بوشهر و دشتستان از دیگر برنامه‌های چشم‌انداز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تا سال 1404 است.
تحول بزرگی در حوزه بهداشت و درمان جنوب استان اتفاق افتاده است
نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: موضوع مسئولیت‌های اجتماعی و پیوست سلامت در صنایع به‌ویژه صنعت نفت یکی از مسایل مهم و اساسی است.
سکینه الماسی افزود: من به‌عنوان یک مددکار اجتماعی بیگانه با حوزه درمان نبوده و به‌عنوان نماینده مردم در مجلس وظیفه خود می‌دانم که هرگونه کاری در زمینه بهداشت و درمان و سلامتی مردم را با تمام توان انجام دهم و از هیچ کوششی دریغ نکنم.
نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: خدمات بزرگی در حوزه بهداشت و درمان جنوب استان اتفاق افتاده است که ازجمله آنها وجود تخت‌های ویژه در سطح استان و در منطقه جنوب است که نسبت به کشور کم‌نظیر می‌باشد.
وی تصریح کرد: باید از ظرفیت مجمع خیرین برای رفع کمبودهای جنوب استان به‌ویژه در حوزه درمان استفاده شود که بنده به‌عنوان عضو مجمع خیرین سلامت کشور تمام توان خود را برای استفاده از ظرفیت و پتانسیل خیرین در جهت رفع کمبودهای حوزه سلامت جنوب استان و حوزه انتخابی خود به کارخواهم بست.
http://www.bpums.ac.ir/UploadedFiles/gFiles/05__4667c6f1.jpg
 
http://www.bpums.ac.ir/UploadedFiles/gFiles/012__395f2659.jpg 
 
http://www.bpums.ac.ir/UploadedFiles/gFiles/010__47a873d8.jpg
http://www.bpums.ac.ir/UploadedFiles/gFiles/04__bf59f697.jpg
http://www.bpums.ac.ir/UploadedFiles/gFiles/07__9f4e4897.jpg
http://www.bpums.ac.ir/UploadedFiles/gFiles/011__c0e67b97.jpg
http://www.bpums.ac.ir/UploadedFiles/gFiles/02__1d9300a5.jpg
http://www.bpums.ac.ir/UploadedFiles/gFiles/06__66545451.jpg
http://www.bpums.ac.ir/UploadedFiles/gFiles/09__f517c16c.jpghttp://www.bpums.ac.ir/UploadedFiles/gFiles/013__f9141ec6.jpg
[کد خبر:AJ18008]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


دیدگاه‌ها   

+2 # استان محروم بوشهر 1395-06-22 12:41
نگاهی به میوه های روی میز بیندازید.... ما باید به سمت صرفه جویی حرکت کنیم نه به سمت ریخت و پاش
پاسخ دادن | پاسخ به نقل قول | نقل قول کردن
+1 # زینال بندری 1395-06-23 12:23
گفت مشتی لاطا علات/فاعلاتن فاعلاتن فاعلات
پاسخ دادن | پاسخ به نقل قول | نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب