Y9415.jpg

 

به گزارش آینه جم؛ ‌ معاون عمرانی استاندار بوشهر گفت: بدلیل وقوع پدیده گرد و غبار، فعالیت مدارس و دانشگاه‌های استان بوشهر در روز چهارشنبه غیرحضوری و ادارات با ۲ ساعت تاخیر شروع به کار می‌کنند
 
 شاپور رجایی اظهار داشت: با اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان بوشهر، به‌دلیل وقوع پدیده گرد و غبار و تداوم آن در مناطق مختلف استان، به منظور حفظ سلامت مردم، تمامی مدارس و دانشگاه‌های استان در روز چهارشنبه ۲۷ فروردین‌ماه به‌صورت غیرحضوری است.
 
وی اضافه کرد: بر اساس تصمیم گیری صورت گرفته، ادارات استان بوشهر نیز با ۲ ساعت تاخیر شروع به فعالیت می‌کنند.
 
معاون عمرانی استاندار بوشهر با بیان اینکه واحدهای اتفاقات و عملیاتی دستگاه‌های خدمات‌رسان و بانک‌ها در روز چهارشنبه ۲۷ فروردین تعطیل نیستند ابراز داشت: از شهروندان انتظار می‌رود با توجه به کاهش محسوس کیفیت هوا، شهروندان عزیزاز ترددهای غیرضرور در فضای باز اجتناب کنند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[کد خبر:AJ49889]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب