آینه جم -مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر گفت: با هماهنگی فرمانداری‌ها، ۷۰۰ تن آرد بین خبازی‌های ۱۰ شهرستان این استان توزیع شده و این فرایند همچنان ادامه دارد.

 

به گزارش آینه جم، رضا تنگستانی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود:با هدف تامین نیازهای مردم، خبازی‌های استان بوشهر بدون وقفه در این ایام جنگ تحمیلی مشغول به کار هستند.

 

وی بیان کرد: گندم مورد نیاز برای تولید آرد تا پایان فروردین سال آینده به‌طور کامل تأمین شده و هیچ نگرانی در حوزه نانوایی‌ها و زنجیره تولید آرد وجود ندارد.

 

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر ادامه داد: ذخایر کالاهای اساسی در استان بوشهر در وضعیت مطلوب قرار دارد و روند تأمین و توزیع با نظارت مستمر در حال انجام است.

 

تنگستانی افزود: در زمینه سایر کالاهای اساسی نیز ذخایر کافی وجود دارد و شکر بسته‌بندی و شکر فله به میزان مورد نیاز در انبارها ذخیره شده و روند تأمین و عرضه بدون مشکل ادامه دارد.

 

وی تأکید کرد: در حال حاضر همه کالاهای اساسی از جمله روغن، برنج و شکر مورد نیاز مردم تأمین شده و هیچ کمبودی در سطح بازار استان بوشهر وجود ندارد. این روند با نظارت و کنترل روزانه ادامه خواهد داشت

 

 

 

[کد خبر:AJ52958]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب