8I4A1109.jpg

آینه جم:فرماندار جم در نشست کمیته عمرانی این شهرستان گفت: نگاه شهرداران باید به سمت اجرای طرح ها و پروژه های کلان باشد.

به گزارش آینه جم:؛ فتح اله نوروزی در این نشست با تاکید بر اجرای دقیق و با کیفیت پروژه های عمران شهری و روستایی اظهار کرد: متاسفانه برخی پروژه های عمرانی شهرستان با ضعف نظارت همراه شده و لازم است در این زمینه دستگاه های نظارتی با جدیت و وقت گذاری بیشتر اقدام کنند.
وی افزود: اعتبارات شهرستان در واقع حق و امانت مردم بر دوش مسئولان است و هیچ مسئولی حق ندارد با سهل انگاری حقوق مردم را ضایع سازد.
نوروزی اجرای بوستان های امید در روستاها را مهم توصیف کرد و یادآور شد: با توجه به اعتبار مصوب برای بوستان های روستایی، لازم است زمین مورد نیاز در روستاها برای احداث این بوستان ها، هر چه سریع تر واگذار شود تا شاهد بهره برداری بخش مهمی از این پروژه ها در دهه مبارک فجر باشیم.
 
وی تصریح کرد: دهیاران و شوراها در موضوع تملک زمین برای بوستان های امید، باید از ظرفیت مردم و خیرین بهره ببرند تا شاهد توسعه هر چه بیشتر فضاهای تفریحی برای روستاها باشیم.
فرماندار جم با بیان اینکه شهرداران باید در برنامه ریزی های عمرانی، با کلان نگری گام بردارند اضافه کرد: با اقدامات عمرانی بسیار خوبی که در روستاها انجام شده و یا در حال انجام است قطعا پروژه های چند میلیونی در شهرها انتظارات مردم را برآورده نمی کند و شهرداران باید پروژه های مهم در حوزه عمرانی، خدماتی و فرهنگی و رفاهی را مورد توجه قرار دهند.
وی اضافه کرد: اجرای پروژه های روتین شهری و خدمات رسانی مستمر شرط لازم در توسعه شهری است اما شرط کافی نیست.
نوروزی بیان کرد: در شهر جم نیز انتظار مردم این است که پروژه های کلان و میلیاردی در دستور کار شورا و شهرداری قرار گیرد چرا که فرصت برای اجرای پروژه های کوچک همواره وجود دارد اما اعتبارات کلان همیشه در اختیار شهرداران نیست و باید از فرصت های اعتباری برای اجرای پروژه های مهم و مورد نیاز بهره برد.
نوروزی مسئولیت اجرای مطلوب پروژه ها را به  عهده مدیران دستگاه های متولی دانست و  خواستار نظارت جدی تر در این زمینه شد








.

[کد خبر:AJ8947]
پايگاه خبري تحليلي آينه ي جم


دیدگاه‌ها   

+2 # حقیقت 1394-07-21 20:59
ما از اجرای پروژه های کوچک هم نا امیدیم چه برسه به کارهای بزرگ
پاسخ دادن | پاسخ به نقل قول | نقل قول کردن
+1 # حسنک وزیر 1394-07-22 09:21
فرماندار محترم به نکته بسیار مهمی اشاره فرموده اند که البته امیدوارم شعار و در حد حرف نباشد و واقعا جنبه عملی در شکل گسترده پیداکند. علی رغم همه زحماتی که عزیزان در شهرداری و شورای شهر می کشند متاسفانه جم از نظر مسایل زیرساختی و کلان با مشکلات بزرگ و عدیده ای روبرو است(بهداشت و درمان-آموزش-آب و برق و مخابرات و اینترنت- حمل و نقل و ترافیک.....). یکی ازاین موارد مهم گسترش شهر بدون در نظر گرفتن مسایل زیربنایی است. احداث خیابانهای کم عرض روز به روز مشکل را مضاعف می کند. به غیر از بلوار ولی عصر بیش از 90 درصد خیابنهای احداث شده در آینده ای نزدیک به سرنوشت فعلی خیابان امام خمینی دچار خواهند شد. به دلیل موقعیت خاص جم و خرید منازل مسکونی از سوی شرکتهای پتروشیمی و لغو شهرک سازی این مشکلات ظرف چندسال آینده مضاعف خواهد شد. عدم احداث معابر کم عرض بسیار مفید تر از احداث آن می باشد. باید برنامه ریزی بلند مدت و آینده نگری بسیار دقیقی را لحاظ نمود. در همین خیابانهای فعلی با توجه به جنس خاک و شیب بسیار مناسب و زهکش عالی زمین متاسفانه با کوچکترین بارندگی ،این معابر تبدیل به دریاچه میشوند که نشان می دهد ظوابط علمی و فنی و نظارت اصولی و کافی وجود نداشته است.در هر حال احداث چند راه عریض و شریانی درون شهری برای رهایی از مشکلات ترافیک و ایاب و ذهاب روان کاملا ضروری است. ضمن ارج نهادن مجدد به همه زحمتکشان شهرداری توصیه می کنم احداث خیابانهای کم عرض را جدا تعطیل کنید
پاسخ دادن | پاسخ به نقل قول | نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

جدیدترین مطالب